El PSC proposa un pla per a l'atenció a persones amb malalties neurodegeneratives


  • Comparteix:

Imatge de l'IES Leonardo Da Vinci

Imatge de l'IES Leonardo Da Vinci

El PSC reclamarà al ple municipal de dilluns la creació d'un programa destinat als treballadors municipals per a l'atenció de persones amb malalties neurodegeneratives. El grup socialista també presentarà una moció per millorar la mobilitat d'alumnes i professors de l'IES Leonardo Da Vinci.

El PSC presentarà les dues mocions al ple municipal d'aquest dilluns i ha explicat que espera que comptin amb el suport de la totalitat del plenari, ja que 'no tenen color polític' i són 'una petita aportació a la ciutat'.

La primera pretén crear un programa de formació i un protocol d'actuació per a treballadors municipals que tracten o poden tractar persones amb malalties neurodegeneratives.

Ho explica la regidora socialista Pilar Gorina.

Pilar Gorina

És una moció que la Taula de Malalties l'acabarà de definir.



L'altra proposta socialista reclama la millora de la mobilitat de l'alumnat i del professorat de l'IES Leonardo Da Vinci amb l'ampliació de l'horari del bus de la línia 7 i amb la creació d'un nou servei que uneixi l'institut amb Mira-sol i Mas Janer.

Escoltem Gorina.

Pilar Gorina

La línia 7 hauria d'ampliar l'horari una hora al matí i al migdia. Proposem un servei de l'institut a Mira-sol i Mas Janer al matí.




El PSC presentarà les mocions al ple que tindrà lloc aquest dilluns a les set de la tarda a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.