El regidor de Seguretat Ciutadana també nega que hi hagi policies 'intocables'


Temes relacionats

Recoder: 'La Policia Local no té agents intocables' (18/des/08)

Puntualitzacions del Síndic de Greuges a la notícia publicada per Cugat.cat (16/des/08)

Jaume Clavell: 'Hi ha policies intocables que s'han de desemmascarar' (16/des/08)

El Síndic alerta sobre l'existència de policies 'intocables' (15/des/08)


  • Comparteix:

El regidor de Seguretat Ciutadana ha assegurat a Cugat.cat que no hi ha agents 'intocables' a la Policia Local, com va donar a entendre el Síndic de Greuges local. Xavier Martorell ha explicat que la seva regidoria ha obert expedients disciplinaris a alguns agents per mala conducta tot i que el percentatge és molt baix.

Segons Martorell, les paraules del Síndic es van entendre malament i assegura que al cos policial de Sant Cugat no existeix cap grup 'intocable'. Ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat.

Xavier Martorell

És possible que hi hagi alguna actuació d'algun agent que potser no s'ajusta al cent per cent a la correcta i s'han obert expedients però no hi ha agents intocables.


Martorell considera que és normal que en la memòria anual del Síndic l'actuació del cos policial sigui un dels capítols que recull més queixes dels santcugatencs, perquè el cos policial també desenvolupa una acció coercitiva. Martorell creu que a vegades es poden crear conflictes però que aquests són un percentatge molt baix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja veiem de que serveix tenir un Síndic de Greuges, si quan canta les veritats, tots els politiquets se li tiren al damunt i desvirtuen les seves paraules! Sr. Martorell les paraules del Síndic es van entendre perfectament! Francament com a santcugatenc veig la policia local d'aquesta ciutat com una amenaça i no com un cos que vetlli per la meva seguretat.

Andreu. Enviat el 20/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.