La línia 7 de bus ampliarà horaris per a alumnes i professors de l'IES Leonardo Da Vinci


Temes relacionats

El PSC proposa un pla per a l'atenció a persones amb malalties neurodegeneratives (17/gen/09)


  • Comparteix:

Imatge aèria de l'IES Leonardo Da Vinci

Imatge aèria de l'IES Leonardo Da Vinci

L'horari de la línia 7 de bus municipal s'ampliarà per millorar la mobilitat dels alumnes i professors de l'IES Leonardo Da Vinci. Ho ha acordat el ple municipal per unanimitat a través d'una moció alternativa presentada per l'equip de govern a la proposta original del PSC. El text aprovat també insta el govern de la Generalitat a començar la remodelació de la carretera de Rubí.

La moció original del PSC reclamava la millora de la mobilitat de l'alumnat i del professorat de l'IES Leonardo Da Vinci a través de l'ampliació de l'horari del bus de la línia 7, que arriba fins al centre comercial.

La moció alternativa de l'equip de govern recull la iniciativa socialista i també insta el govern de la Generalitat a iniciar la remodelació de la carretera de Rubí, tal com explica la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà.

Marta Subirà

S'acorda instar el govern a començar la remodelació de la carretera de Rubí per convertir-la en una via urbana entre el sector de Via Augusta-Can Ametller i el centre.


Tots els grups municipals han votat a favor de la moció alternativa presentada per l'equip de govern, tot i que ERC i ICV-EUiA han demanat que es treballi per millorar la mobilitat també a altres centres. El PP, per la seva banda, ha lamentat que l'equip de govern presenti mocions alternatives i 'minimitzi les iniciatives de l'oposició'.

El PSC també ha donat suport a la moció alternativa, encara que no ha inclòs la totalitat de la seva proposta original, com un servei de bus des de l'institut fins a Mira-sol i Mas Gener. Pilar Gorina és regidora del grup socialista.

Pilar Gorina

Si no haguéssim presentat la moció, no hauria sortit la moció alternativa. No ens convenç la proposta alternativa perquè no inlcou la línia fins a Mas Gener.


El text aprovat també insta el departament d'Educació de la Generalitat i al Consell Comarcal de Vallès Occidental a no retirar el transport escolar gratuït que dóna servei a 250 alumnes. En la moció també s'acorda seguir executant la 'connexió prioritària' de tots els centres educatius de la ciutat.

L'acord plenari es comunicarà a la direcció de l'IES, al departament d'Educació de la Generalitat i al Consell Comarcal de Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.