Rebuig unànime dels partits a la utilització 'partidista' de l'espai de l'EMD al 'Tot'

Montserrat Turu

Política

Publicat el 20/gen/09 per Miquel Herrada

Tots els partits del consistori critiquen el govern de l'EMD de Valldoreix per la utilització 'partidista' de l'espai d'informació institucional del setmanari 'Tot Sant Cugat'. En la tertúlia dels dimarts a Cugat.cat, els grups municipals han lamentat que la Candidatura de Progrés i Catalanista hagi aprofitat aquest espai, contractat per l'EMD, per responsabilitzar el grup de CiU-Actuem del trencament del pacte de govern a Valldoreix.

El portaveu municipal de CiU, Joan Recasens, ha anunciat que proposarà a CiU-Actuem que reclami el dret a rèplica per donar la seva versió en un altre espai contractat per l'EMD.

Joan Recasens

Es va utilitzar l'espai de forma partidista i barroera. CiU de Valldoreix ha de demanar rèplica en un altre espai pagat per l'EMD.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El portaveu del PSC, Salvador Gausa, també ha criticat la utilització 'partidista' d'una informació que hauria de ser institucional.

Salvador Gausa

No em sembla bé que s'utilitzin pàgines institucionals per fer posicionaments polítics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des d'ICV-EUiA, el regidor Joan Calderón s'ha afegit a les crítiques contra la decisió del govern de l'EMD de Valldoreix.

Joan Calderón

És una informació poc afortunada. Un espai institucional de l'EMD no es pot utilitzar per fer partidisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el mateix sentit s'ha expressat la portaveu del Partit Popular, Berta Rodríguez, segons la qual Turu hagués hagut de fer una roda de premsa si volia expressar opinions polítiques.

Berta Rodríguez

No és el lloc més escaient per fer-ho. Si fan una roda de premsa els mitjans de comunicació hi acudirien per cobrir la notícia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El portaveu d'ERC, Raül Grangé, també ha censurat la publicació d'aquesta informació, però ha afegit que el butlletí municipal 'Sant Cugat Avui' també incorre en pràctiques partidistes.

Raül Grangé

Em sembla malament utilitzar la informació institucional per donar visions parcials, com em va semblar malament l'entrevista a l'alcalde al 'Sant Cugat Avui'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, els grups de l'oposició han tornat a reclamar la creació d'un consell editorial per supervisar els continguts de la revista bimensual que edita l'Ajuntament.