La Candidatura de Progrés defensa la rigorositat de la informació publicada al 'Tot'

Joan Gaya durant l'entrevista a Cugat.cat

Política

Publicat el 21/gen/09 per Miquel Herrada

El govern de l'EMD de Valldoreix defensa la 'rigorositat' de la informació que va publicar l'EMD a l'espai institucional del setmanari 'Tot Sant Cugat', en què la Candidatura de Progrés i Catalanista responsabilitzava CiU-Actuem del trencament del pacte de govern. El portaveu de la Candidatura, Joan Gaya, ha dit a Cugat.cat que la informació no era una interpretació, sinó un relat rigorós dels fets, i ha afegit que les crítiques dels portaveus del PSC, ICV i ERC sobre aquesta qüestió no responen a la posició d'aquests partits.

Gaya ha respost així les acusacions d'utilització 'partidista' d'un espai institucional formulades pel grup de CiU-Actuem, ara a l'oposició, i també pels portaveus de tots els partits del consistori.

Joan Gaya

Tenim l'obligació d'informar els ciutadans i això és el que hem fet, rigorosament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gaya considera que les crítiques a l'actuació 'partidista' de l'EMD que van fer els portaveus del PSC, ICV i ERC a la tertúlia de Cugat.cat no representen la posició oficial d'aquests partits.

Joan Gaya

L'acció no ha estat criticada pels partits, sinó per alguns portaveus dels partits de Sant Cugat. Alguns partits no ho comparteixen.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que els representants municipals de tots els partits del consistori -inclosos els del PSC, ICV i ERC, que donen suport al govern de l'EMD- van criticar que la Candidatura de Progrés i Catalanista utilitzés un espai institucional al setmanari 'Tot Sant Cugat' per difondre un posicionament 'partidista' sobre el trencament del pacte de govern a Valldoreix.