40 municipis reclemen una reunió amb Angel Acebes per garantir la seguretat ciutadana


  • Comparteix:

Sant Cugat i una quarantena de municipis més on NO és previst que es despleguin els Mossos d'Esquadra fins el 2007, han acordat demanar una altra reunió urgent amb el ministre de l'Interior Ángel Acebes. La reunió ha servit per posar de manifest l'incompliment reiterat del govern espanyol per actualitzar les plantilles dels cossos de seguretat de l'Estat en aquestes ciutats.

Pasqual d'Ossó ha estat el representant de Sant Cugat en la reunió que ha acordat denunciar el replegament dels agents, tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil, que viuen els municipis on els Mossos no arribaran abans del 2007. Reclamen solucions amb caràcter d'urgència a la manca d'agents per part del govern espanyol:

Pasqual d'Ossó

L'últim destí que busquen els policies es Catalunya, perquè saben que els durarà poc el destí


Tots els municipis han demanat una altra reunió amb el ministre de l'Interior per traslladar-li aquestes inquietuds i demanar-li que revisi i actualitzi les dotacions d'agents prevista el 1997 tenint en compte l'augment de població que han sofert aquests municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.