El PSC diu que l'equip de govern actua amb 'passivitat' en el tema de les escales Tarruell


  • Comparteix:

El PSC va convocar els mitjans de comunicació davant les Escales Tarruell de la Floresta

El PSC va convocar els mitjans de comunicació davant les Escales Tarruell de la Floresta

Els socialistes asseguren que les escales Tarruell amencen ruïna i corren el perill de despendre's sobre la plaça i el quiosc. En la concentració feta aquest diumenge per denunciar aquesta situació, l'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, ha criticat la passivitat de l'equip de govern. D'altra banda, Menéndez ha manifestat la necessitat d'impulsar el paper del Consell de Districte i minimitzar al màxim les molèsties que pateixen els veïns a conseqüència de les obres.

El grup socialista acusa l'equip de govern d'ignorar les necessitats del barri de la Floresta i posa les escales Tarruell, que es van esfondrar l'octubre passat i encara no estan reparades, com a exemple d'aquesta passivitat. Mala gestió, falses promeses i manca de diàleg és el que critica l'alcaldable Jordi Menéndez quan qualifica d'inacceptable la desatenció de l'Ajuntament cap al barri:

Jordi Menéndez

L'equip de govern té un barri desatès i la situació de les Escales Tarruell explica quina és l'actitud de l'Ajuntament cap a la Floresta


Menéndez també ha denunciat la inutilitat del Consell de Districte en l'actual model i afirma que l'organisme necessita una reforma per canalitzar amb eficàcia la voluntat dels florestans. El socialista també ha afirmat que la manera de fer les obres respon únicament al calendari electoral i que no es prenen les mesures de senyalització i seguretat necessàries en perjudici dels veïns. Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

Les obres s'han de fer ben fetes, en els terminis establerts i sobre la base d'un consens amb els veïns


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha afirmat que l'Ajuntament obrirà les escales quan la seguretat ho permeti:

Lluís Recoder

El que no farè mai jo és comprometre la seguretat de les persones i fins que la seguretat no estigui garantida no s'obriran les escales


Recoder ha afegit que l'Ajuntament mai ha abandonat el barri de la Floresta i que durant aquesta legislatura s'ha fet un gran esforç per millorar el districte i dotar-lo d'equipaments. Això s'ha traduït en diferents millores, com la dels serveis sanitaris, la posada en marxa del bus del barri o la construcció de la piscina de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.