Cardoner es presenta com a candidat de CiU a l'EMD amb la promesa de finalitzar el projecte iniciat


  • Comparteix:

El candidat de CiU a la presidència de l'EMD de Valldoreix, Francesc Cardoner

El candidat de CiU a la presidència de l'EMD de Valldoreix, Francesc Cardoner

Convergència i Unió ha presentat Francesc Cardoner com a candidat per mantenir la presidència de l'EMD de Valldoreix a les properes eleccions municipals. La federació nacionalista ha avançat part del seu projecte, amb propostes com recuperar espais per la convivència ciutadana, i construir una nova seu per l'EMD i una nova àrea de serveis als entorns de la Casa de Cultura.

El cap de llista de CiU a Sant Cugat, Lluís Recoder, ha presentat el candidat de Valldoreix, en un acte que han seguit unes 200 persones. Recoder ha demanat el suport electoral per poder acabar els grans projectes que s'han dut a terme els últims anys, amb un programa centrat en els valors i les persones, i amb l'únic objectiu de millorar la ciutat. En aquest sentit, Recoder ha criticat la resta de formacions perquè supediten els interessos de ciutat a les consignes del partit, en temes tan crítics com la modificació del PGM. Segons Lluís Recoder, CiU ha defensat un model propi per Sant Cugat i Valldoreix:

Lluís Recoder

Hi ha gent que no entén i no accepta que ens neguem a disoldren's en aquesta àrea metropolitana


Per la seva part, el candidat a Valldoreix ha recordat algunes de les millores que s'han aconseguit els últims anys, en temes com la mobilitat o el soterrament de línies elèctriques de mitja tensió. Francesc Cardoner ha afegit que CiU és l'única formació que creu en Valldoreix i que pot dur a terme un projecte constructiu.

Francesc Cardoner

Ser president significa liderar l'equip de treballadors de l'EMD i liderar la societat civil


Cardoner ha remarcat que, gràcies a CiU, Valldoreix és l'EMD de tot Catalunya que compta amb més capacitat de gestió, i ha defensat la conveniència que una mateixa formació governi alhora a l'EMD i a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.