Recoder critica 'les maneres' de la Generalitat en el futur hospital públic de la zona


Temes relacionats

Les obres de l'hospital de Rubí-Sant Cugat començaran l'any vinent i aniran a càrrec de Mútua de Terrassa (27/gen/09)

L'alcalde posa en dubte que el futur hospital pugui estar llest el 2011 (27/gen/09)


  • Comparteix:

L'alcalde es mostra molest per com s'ha portat el projecte del futur hospital de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Segons Lluís Recoder, el departament de Salut de la Generalitat tenia clar des del principi que l'equipament s'acabaria ubicant a Rubí per qüestions polítiques i, tot i això, s'ha fet creure que era una qüestió tècnica. De la mateixa manera, assegura que s'ha intentat fer veure que Sant Cugat podia incidir en la decisió quan en realitat se l'ha deixat de banda.

Durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat, l'alcalde ha afirmat que la Generalitat podia haver actuat molt millor, tant pel que fa al projecte com per la manera com s'ha portat. Ho ha dit a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Si és una qüestió política, perquè la consellera és socialista i l'alcaldessa de Rubí és socialista, que ho diguin, però que no ens facin perdre el temps.


Recoder també ha criticat que no s'hagi comptat ni amb ell ni amb l'alcalde de Castellbisbal en els actes que s'han fet en relació amb el projecte.


Lluís Recoder

És la continuació d'un procés que es podria haver portat molt millor per part de la conselleria.





Recoder reitera que emplaçar l'hospital a Sant Cugat hauria estat millor en tots els aspectes, sobretot per les bones comunicacions mitjançant ferrocarril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.