El PSC acusa CiU de voler col·lapsar políticament i econòmicament l'EMD de Valldoreix

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 29/gen/09 per Oriol Sumsi

El PSC de Sant Cugat tanca files al voltant de la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, a la qual ofereix un suport 'absolut i sense fissures'. El primer secretari de l'agrupació local, Ferran Villaseñor, assegura que CiU utilitzarà la majoria absoluta a l'Ajuntament i la majoria de vocals a la junta de veïns de l'EMD per desestabilitzar i ofegar econòmicament el govern de Valldoreix.

La crisi política valldoreixenca ha centrat bona part del debat durant l'assemblea ordinària que el PSC ha celebrat aquest dimecres. El seu primer secretari, Ferran Villaseñor, explica les conclusions que n'han extret.

Ferran Villaseñor

Atribuïm la responsabilitat del trencament a CiU. Volem tirar endavant el projecte catalanista i d'esquerres a Valldoreix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Villaseñor carrega contra el govern municipal, afirmant que vol fer inviable econòmicament el govern de l'EMD. Segons el primer secretari del PSC, CiU de Sant Cugat vol fer pagar a l'EMD els costos de les expropiacions de zones verdes contemplades al PGM, unes expropiacions que, segons Villaseñor, hauria d'assumir l'Ajuntament.

Villaseñor explica que el consistori ja s'ha negat més d'un cop a fer-se càrrec de les expropiacions considerant que són competència de l'EMD.

Ferran Villaseñor

Creiem que el que pretén CiU és posar el peu sobre l'EMD i provocar-ne el tancament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Villaseñor, PSC, ICV i ERC mantenen el seu compromís a l'EMD de Valldoreix, i confia que aquesta unitat continuarà també a Sant Cugat malgrat que ICV i ERC s'hagin alineat últimament amb CiU en les votacions dels pressupostos.