CiU-Actuem critica ara Turu per 'ignorar-los' en el dispositiu contra la ventada


  • Comparteix:

Efectes de la ventada del cap de setmana

Efectes de la ventada del cap de setmana

CiU-Actuem acusa la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, d'ignorar els seus vocals durant la gestió del dispositiu contra els efectes de la ventada. Turu respon a la coalició que no és moment de fer 'soroll polític' davant aquesta situació excepcional i diu que aquesta actitud els hauria fer 'vergonya'.

El membre de CiU-Actuem, Josep Puig, ha explicat que davant aquesta situació d'excepcionalitat s'haurien hagut de deixar de banda les diferències entre la seva formació i la Candidatura de Progrés i Catalanista, i col·laborar conjuntament.

Josep Puig

Era una qüestió més social que política. El que s'havia de fer era reunir forces per ajudar els veïns però no s'ha comptat per res amb nosaltres.









Tot i això, Josep Puig ha explicat que juntament amb la vocal Susana Herrada van recórrer els carrers de Valldoreix per ajudar els veïns necessitats.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha respost a CiU-Actuem que els hauria de 'fer vergonya' de fer crítiques polítiques davant aquesta situació d'emergència.

Montserrat Turu

Els hauria de fer vergonya als de CiU-Actuem de mantenir aquest 'soroll polític' en moments com aquest.


CiU-Actuem també reclama al govern un seguit d'actuacions per ajudar els valldoreixencs. Puig proposa que es faciliti un servei gratuït de grua per les famílies que hagin patit la caiguda d'un arbre a la teulada i que no disposin d'assegurança que ho cobreixi, entre altres mesures.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Puig: vostè és un home valldoreixenc de tota la vida. Vostè és un home de seny, treballador i intel.ligent. Vostè, que coneix bé com es poden fer malbé les intal.lacions elèctriques i d'aigua d'un municipi...realment esperava més voluntat de sumar tots plegats. Justament, els seus comentaris, fan que l'equip de vocals (TOTS, els qui governen i els qui no) i la presidenta es divideixin encara més. Votè sabia que CADA DIA, hi havia una reunió del comité de crisis a l'EMD? Ho sabien molts ciutadans de Valldoreix, i vostès no?

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 29/gen/09


Presidenta Turo la que hauria de tenir vergonya és vostè que no solament aprofita uns moments difícils sino que sempre està pendent de pengar la llufa als altres que representen la majoria de la ciutadanis. I a vostè Alex preguntarli què vol dir que CADA DIA hi havia reunió de comité de crisis .Encara n'hi han? Tot plegat han estat un parell de dies.També es persona suficient culta per no arriba en el grau en que ha arribat de vecorreidile de la Turu , que quan no el necessiti ,el seu "tras" se'n resentirà de la guitza que reberà. Escolti i aniti qui li diu i el dia

Narcís Clavell. Enviat el 29/gen/09


Sr. Santigosa, ja esta be de mentir i pretendre enganyar a la gent, ja va quedar retratat amb les mentires que va dir quan afirmaba que la EMD no podia explicarse a la premsa local. El mateix que dic jo, li van dir al Diari de Sant Cugat i encara estic esperant que dongui la cara. El que voste digui o deixi de dir, no te cap credibilitat.

Enric. Enviat el 29/gen/09


On està la memòria històrica? Els que ara diuen que no està bé fer soroll en casos de crisi, son els mateixos que fa set anys van fer tant soroll, en la última nevada, on els problemes van ser molt menors, i pretenien que el Sr Paraira, estigués en tots els barris a l'hora. A més el Sr Puig no fa soroll, sinó que només fa saber al públic en general, que ell ha estat disponible i que ha fet el possible dins les seves possibilitats, sense haver estat convidat. Evidentment no es presentarà en una reunió a la qual no ha estat convidat, però interpreto que no es queixa que no se l'hagi convidat a una reunió diària, -que és molt poc- sinó que no s'hagi comptat amb ell per donar un cop de má durant tota la jornada.

Paula de F.. Enviat el 29/gen/09


Josep Puig, on eres? Et vas oferir? Van venir molts veïns a col·laborar i hi havia brigades de voluntaris per tot arreu. Només et vaig veure a l\\'EMD quan vas dir que havíem d\\'anar al gavinet de crisi de l\\'Ajuntament de St Cugat en lloc d\\'estar al carrer i a l\\'EMD coordinant (i no varem rebre cap convocatòroria oficial). També et vaig veure donant moltes voltes amb cotxe pel poble. Està bé criticar als que ens hem arremengat? Ha estat prou seriós com per fer política de la barata.

Joan Gaya. Enviat el 29/gen/09


Sr.Alex:gràcies per tenir-me en tan bon concepte !!. Llàstima que aquestes qualitats que vostè esmenta no les hagin pogut i volgut utilitzar els seus companys Srs Gaya i La Sra Turu,arrel de la ventada del passat dissabte.Passo a explicar-li la veritat(com sempre) de cóm va transcorrer els fets.La Susana Herrada i Jo vam anar a l\'EMD el dissabte cap a quarts d\'onze ,vaig encarregar-me d\'anar a buscar al conserge a casa dels seus pares doncs no estava localitzable, després vaig anar amb una brigada externa a treure arbres dels carrers Alzina,Atmetller,Pinar,etc. Després de dinar vaig anar a l\' EMD i la brigada que estava en aquests carrers se\'ls havia traslladat a un altre lloc,vaig preguntar que feia i el Sr Gaya em va dir que li digues carrers que tinguesin incidències,com després vaig fer. A partir d\'aquest moment ningú més ens va reclamar per RES;va ser quan amb un grup de veins i pel nostre compte vam anar a fer feina per obrir carrers.La Sra Turu es va limitar a trucar-me el Diumenge cap a les 7 de la tarde per preguntar si al Monmany estaven tots els carrers oberts ???. No he tingut cap més trucada ni de la Sra Turu ni de ningú mes de l\'EMD!!!.NO se m\'ha convocat a cap reunió; inclus dilluns a les 20,45 estaven reunits,vaig passar per davant i ningu em va convidar a participar-hi.Em sembla que esta prou clar que en tot moment vaig donar la cara i que no m\'he amagat de res.La Sra Turu no li va interesar que els vocals de CiU-Actuem prenguessim part en ajudar a resoldre els problemes dels ciutadans.Recordi que si parlem de maneres de fer, la Presidenta no ens pot donar cap exemple.Ho vol que li expliqui las maneras de com ens va expulsar de l\'EMD ?.Com van avisar als ciutadans de les reunions o de les mesures a pendre?.PER LA PAGINA WEB DE L\'EMD NO, SEGUR,PER QUE ENCARA NO FUNCIONA I PORTEM 5 MESSOS DE RETARD !!!.Diguin la veritat siusplau. Sr Gaya: deixi de mentir, li vaig suggerir que s\'unis al gabinet de crisi de St. Cugat. Si em va veure donar tantes voltes pel poble senyal de que vosté estava fent el mateix, no? i en quan a arremangar-se seguríssim que no m\'ha guanyat. Pregunti una mica als veïns si té valor de fer-ho...pregunti a FECSA i al punt de servei d\'Instavi que en tot moment vam estar en contacte donant llum a qui es podia fer... Demagògia pura... com sempre

Josep Puig. Enviat el 29/gen/09


L'únic que estan fent els de CiU Actuem és fer públic que també hi eren el dissabte. I com sempre a la seva, sense tenir en compte que les autoritats estaven intentant coordinar la feina. La Sra Turu i tot el seu equip estava treballant mentre el Sr. Puig es dedicava a fer-se publicitat d'ell mateix per què tots veiéssim quin gran ciutadà és. La qüestió es fer-se notar o donar la nota?

Ciutadà. Enviat el 29/gen/09


Sr.Gaya, sobre el tema de la WEB, voste en un ple va informar en una pregunta publica d´un vei que estaria durant els mesos de Setembre i/o Octubre, que el problema va ser que l´empresa o la persona que gestionaba l´antiga pagina WEB els va \\\\\\\\\\\\\"deixar\\\\\\\\\\\\\" penajts i que ningu sabia com fer-la anar. Si aixo que voste va explicar es veritat, demostra una incompetencia absoluta de la EMD, perque vostes estaben gobernan els darrers 4 anys o tambe el culpable es el Sr.Cardoner i/o el Sr.Recoder Pero tranquil, que les despesses de la nova WEB, la paguem tots amb els nostres impostos. El que tindrien que fer, es dimitir tots i deixar pas a la gent que de veritat te ganes de treballar per el poble.

Albert. Enviat el 29/gen/09


Joan Gaya: Com pots preguntar ón era en Josep Puig si vam arrivar avans que tú a l'EMD i ho pot verificar tant la Presidenta com la Teresa Veciana... de la mateixa manera podeu verificar el nostre oferiment d'ajudar... Qui estava diumenge al matí a l'EMD quan obries la porta a les 9 del matí? Al nostre oferiment de què calia fer tant sols ens vau demanar que tinguessim els mòbils operatius... que evidentment no van sonar. Saps on erem diumenge a les 21,30 h.? al carrer Alegria/Sant Timoteu ajudant als de FECSA per intentar restablir el subministre als veins... quin cinisme... saps perfectament que ens vam veure moltes vegades al llarg del cap de setmana ...espero que aquesta tant sols sigui una opinió personal . Vull manifestar la meva decepció per no haver comptat amb nosaltres ni tant sols com a veïns per poder assistir a "aquestes juntes de crisi" de les quals no teníem coneixement .

susana herrada. Enviat el 29/gen/09


Debería darles vergüenza, a unos y otros,comportarse como niños de parvulario peleando por un trocito de chocolate.Oiga, que ya son mayorcitos. ¡¡¡ Llorones!!!

Ane. Enviat el 29/gen/09


La Sra. Turu i el Sr.Gaya no tenen vergonya i el sr. Santigosa fa de \"correveidile\"... Dono fe que tant el sr. Puig, com la Sra. Herrada, com el Sr. Marc Monells (Cap Gabinet alcaldia de Sant Cugat) ,com la Sra. Susanna Pellicer (Regidora de Sant Cugat) van anar a primera hora del mati a l\'EMD de Valldoreix i es van posar a disposició de la Presidenta, així com van oferir els serveis d\'emergència que des de Sant Cugat sel\'s oferia. Van atendre telefons, van anar a buscar al conserge a casa seva (ordre donada per la Sra. Turu), van donar explicacions a la gent que anava arribant,etc. Jo no hi entenc de política, pero si la SRA turu and company volen ser els SALVADORS de Valldoreix, que es posin kla medalla, si volen... ja s\'ho faran! Nomes recordar-lis que Valldoreix no disposa de BOMBERS, ni de POLICIA, que la ASSOCIACIO DE DEFENSA FORESTAL depen de Sant Cugat i que no¨sé per què no es deixen ajudar. Per cert, el senyor Gaya sí que estava pels carrers, si... pero posant en perill a molts veins que els deixava alla al mitg del carrer per regular el trafic, amb plena ventada i sense cap tipus de protecció, sort que no va passar rès a ningú. Altre tema a aprt és el de al reuniò de crisi, jo no sé si n\'hi havia cada dia o no, però ja se sap, se\'n debien enterar els amics de la presidenta, com sempre passa...

valldoreixenc. Enviat el 30/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.