CiU-Actuem critica ara Turu per 'ignorar-los' en el dispositiu contra la ventada

Efectes de la ventada del cap de setmana

Política

Publicat el 29/gen/09 per Adria Claramunt

CiU-Actuem acusa la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, d'ignorar els seus vocals durant la gestió del dispositiu contra els efectes de la ventada. Turu respon a la coalició que no és moment de fer 'soroll polític' davant aquesta situació excepcional i diu que aquesta actitud els hauria fer 'vergonya'.

El membre de CiU-Actuem, Josep Puig, ha explicat que davant aquesta situació d'excepcionalitat s'haurien hagut de deixar de banda les diferències entre la seva formació i la Candidatura de Progrés i Catalanista, i col·laborar conjuntament.

Josep Puig

Era una qüestió més social que política. El que s'havia de fer era reunir forces per ajudar els veïns però no s'ha comptat per res amb nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Tot i això, Josep Puig ha explicat que juntament amb la vocal Susana Herrada van recórrer els carrers de Valldoreix per ajudar els veïns necessitats.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha respost a CiU-Actuem que els hauria de 'fer vergonya' de fer crítiques polítiques davant aquesta situació d'emergència.

Montserrat Turu

Els hauria de fer vergonya als de CiU-Actuem de mantenir aquest 'soroll polític' en moments com aquest.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



CiU-Actuem també reclama al govern un seguit d'actuacions per ajudar els valldoreixencs. Puig proposa que es faciliti un servei gratuït de grua per les famílies que hagin patit la caiguda d'un arbre a la teulada i que no disposin d'assegurança que ho cobreixi, entre altres mesures.