CiU creu que les acusacions del PSC sobre la seva majoria a Valldoreix són 'cortines de fum'


Temes relacionats

El PSC acusa CiU de voler col·lapsar políticament i econòmicament l'EMD de Valldoreix (29/gen/09)


  • Comparteix:

CiU considera que el PSC està 'tirant cortines de fum' quan acusa la federació nacionalista de voler col·lapsar políticament i econòmicament l'EMD de Valldoreix. El president de la secció local de CDC, Xavier Bonastre, creu que les declaracions de la formació socialista estan emmarcades en la 'ineficàcia del PSC en la política local i l'actitud irresponsable de la presidenta del govern de Valldoreix, Montserrat Turu, a l'hora d'expulsar els vocals de CiU-Actuem.

L'escoltem en declaracions a Cugat.cat.

Xavier Bonastre

Les declaracions del PSC s'han d'emmarcar dins de la dinàmica del fracàs del partit en política municipal i de l'actitud irresponsable de Montserrat Turu.



Bonastre ha respost el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, que està convençut que CiU utilitzarà la majoria absoluta a l'Ajuntament i la majoria de vocals a la junta de veïns de l'EMD per desestabilitzar i ofegar econòmicament el govern de Valldoreix.

El president de CDC considera la formació socialista està 'tirant cortines de fum'

Xavier Bonastre

L'EMD és de l'Ajuntament i el que està fent Villaseñor és tirar cortines de fum.







Bonastre ha qüestionat l'actitud de Montserrat Turu i l'ha titllat d''irresponsable'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com pot el PSC acusar a Ciu de voler col.lapsar políticament i economicament l'EMD si encara no hi ha hagut cap ple? Com pot el sr. Calderón acusar a CIU-ACTUEM de oposició irresponsable, si encara no hi ha hagut cap ple? Aqui l'unica irresponsabilitat es la de la Sra. Turu que es qui ha expulsat als 5 vocals del gobern de l'EMD. La seva obligació com presidenta es vetllar pels interessos dels valldoreixencs, i les urnes ho diuen clar: 5 vocals de Ciu-Actuem contra 3 del tripartit, i per poc es queden amb dos. Crec que la diferencia d'esquerra amb el PP era de 14 vots,no? El temps ho possa tot el seu lloc, però confio no tenir que esperar fins les properes eleccions i demano a la sra Turu que trevalli pel pacte a Valldoreix.

ariadna. Enviat el 2/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.