CiU-Actuem fa 'una oposició indecent' a Valldoreix, segons ICV-EUiA


Temes relacionats

CiU-Actuem critica ara Turu per 'ignorar-los' en el dispositiu contra la ventada (29/gen/09)


  • Comparteix:

Calderon (a la dreta de la imatge), en una imatge d'arxiu

Calderon (a la dreta de la imatge), en una imatge d'arxiu

ICV-EUiA assegura que CiU-Actuem basa la seva oposició a Valldoreix en la cultura del 'no'. Els ecosocialistes posen com a exemple d'aquest tipus de política les crítiques de la coalició al govern de l'EMD per la gestió de la crisi del temporal de vent.

ICV-EUiA ha expressat el seu suport a l'equip de govern de l’EMD i a la seva presidenta, Montserrat Turu, pel dispositiu contra les conseqüències de la ventada del cap de setmana passat.

Pel que fa a les crítiques de CiU-Actuem a aquesta gestió, ICV-EUiA assegura que la coalició aprofita 'qualsevol excusa' per fer oposició 'políticament reprovable i èticament lamentable'. Ho afirma el regidor ecosocialista, Joan Calderon en declaracions a Cugat.cat.

Joan Calderon

ICV valora d'una manera molt negativa i desesperada l'oposició deslleial i irresponable que fa CiU-Actuem. S'aprofita de qualsevol fet per fer oposició.



Els ecosocialistes també han criticat l'alcalde, Lluís Recoder, per haver fet declaracions a Televisió de Catalunya davant del CEIP Ferran i Clua, afectat per la ventada, ja que la gestió d'aquest centre és competència de l'EMD.

Joan Calderon

És una acte poc elegant institucionalment que l'alcalde vagi amb TV3 a fer unes declaracions davant una escola de gestió directa de l'EMD.


Calderon ha elogiat les persones que amb el seu esforç han ajudat a normalitzar la situació a Valldoreix després del temporal del cap de setmana.



  • Comparteix:

COMENTARIS

L'altre dia el PSC,ara ICV-EUIA els hi toque moure fitxa per tal d'anar tirant terra a sobre CiU-Actuem !!!. Seguim amb l'estratègia de la manipulaciò i la mentida.Propèrament li tocara a ERC dir la seva.

Albert. Enviat el 31/gen/09


Tots sabem que CiU Actuem no basa la seva política en el NO. Només cal seguir els debats d'aquest medi. Però no és d'estanyar que ICV imagini que així ho fan ja que ICV s'ha passat 23 anys en la política del NO, i en esvalotar la gent en contra de.... el que sigui. Porten tants anys criant corbs, que ara estan preocupats de què sel's mengin els ulls.

p. Enviat el 31/gen/09


Molt bè el comentari de p. Es real com la mateixa vida.No saben que dir per ser noticia.

Gerard. Enviat el 31/gen/09


Qui fa una política basada en la cultura del 'NO? és la Sra Turu. Ella a dit NO a CiU-Actuem, i els ha expulsat del govern per un motiu que no afecta als valldoreixencs. CiU Actuem no ha criticat la gestió feta del temporal, només s'ha queixat d'aquesta política del NO de la presidenta. Efectivament és reprovable i éticament lamentable que els senyors d'iniciativa es dediquin a confodre a la ciutadania amb aquestes informacions interesades. ¡Sort que els ciutadants son intel·ligents i no es deixen enrredar!

Francesc Cardoner. Enviat el 2/feb/09


Amb aixo teniu rao, CIU / ACTUEM diu NO a la prepotencia, al abus de poder, a les mentides, a gobernar per decret Espero que tambe diguin que NO a pujades salarials, a despesses injustificades, al malbaratament de diners. Us deixeu una cosa que CIU / ACTUEM diu que SI : Estan oberts a gobernar Valldoreix sempre que sigui amb respecte, cumplint el pactat. Si la Sra.Montserrat Turu vol, ja sap on estan, tal com els va fer fora del gobern, els pot tornar a incorporar.

Enric. Enviat el 2/feb/09


Que nerviosos es posen els convergents... això és bona senyal.

alex. Enviat el 2/feb/09


Amb penso que es al reves, qui te que esta preocupat es el Cuatripartit que tenim a la EMD, si amb el Tripartit ja fem riure, amb el Cuatripartit, estem apanyats. El Cuatripartit ja han vist com treballen els vocals de CIU / ACTUEM i potser es per aixo que els han EXPULSAT del Gobern de la EMD. Pero es el que la gent a volgut, o sigui, que ho hem de respectar i espero, que la gent de Valldoreix, es dongui compte, on estem i cap a on anem i a les properes eleccions ho poguem arreglar.

Albert. Enviat el 2/feb/09


No sóc pròdiga en escrits i avui aprofitaré per esplaiar-me!. A Valldoreix mai s'ha treballat tant per endreçar-lo i activar serveis i infraestructures com aquests darrers anys, això ho podem evidenciar sobretot els que l'hem trepitjat de tota la vida (i ja tinc una edat). El primer govern democràtic, presidit per en José Luís Martínez, va posar en marxa una piscina, un casal de cultura, una escola bressol... van ser només 4 anys i hi vivíem 2.000 habitants. Els anys següents es van dedicar els esforços a asfaltar carrers (90% pagat pels propietaris). Sempre he cregut que no es tenia interès en crear espais, ni millorar els que ja existien, per tal que els ciutadans tinguéssim un lloc amable on trobar-nos. Ara s’han engegat, s’han creat i es tenen previstos nous equipaments, a banda d’altres actuacions que milloren el nostre entorn, i aquest fet en lloc d’apropar i crear complicitats, només aconsegueix distanciar. No ho entenc... o és això precisament el que “espanta” als qui ens van governar tants anys per què no van ser capaços de fer-ho ells? Prefereixo pensar que no hi ha memòria històrica.

Marta. Enviat el 3/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.