CiU-Actuem fa 'una oposició indecent' a Valldoreix, segons ICV-EUiA

Calderon (a la dreta de la imatge), en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 31/gen/09 per Josep Gimeno / Marc Texido

ICV-EUiA assegura que CiU-Actuem basa la seva oposició a Valldoreix en la cultura del 'no'. Els ecosocialistes posen com a exemple d'aquest tipus de política les crítiques de la coalició al govern de l'EMD per la gestió de la crisi del temporal de vent.

ICV-EUiA ha expressat el seu suport a l'equip de govern de l’EMD i a la seva presidenta, Montserrat Turu, pel dispositiu contra les conseqüències de la ventada del cap de setmana passat.

Pel que fa a les crítiques de CiU-Actuem a aquesta gestió, ICV-EUiA assegura que la coalició aprofita 'qualsevol excusa' per fer oposició 'políticament reprovable i èticament lamentable'. Ho afirma el regidor ecosocialista, Joan Calderon en declaracions a Cugat.cat.

Joan Calderon

ICV valora d'una manera molt negativa i desesperada l'oposició deslleial i irresponable que fa CiU-Actuem. S'aprofita de qualsevol fet per fer oposició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els ecosocialistes també han criticat l'alcalde, Lluís Recoder, per haver fet declaracions a Televisió de Catalunya davant del CEIP Ferran i Clua, afectat per la ventada, ja que la gestió d'aquest centre és competència de l'EMD.

Joan Calderon

És una acte poc elegant institucionalment que l'alcalde vagi amb TV3 a fer unes declaracions davant una escola de gestió directa de l'EMD.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Calderon ha elogiat les persones que amb el seu esforç han ajudat a normalitzar la situació a Valldoreix després del temporal del cap de setmana.