La iniciativa '10mil a Brussel·les' comença a caminar a Sant Cugat

Logo de la iniciativa '10mil a Brussel·les'

Política

Publicat el 3/feb/09 per Jordi Mas

La campanya '10mil a Brussel·les' es presenta aquest dimarts a Sant Cugat en un acte al Casal de Joves TorreBlanca. La iniciativa, que va sorgir arran d'un article d'Enric Canela anomenat 'Perplex, jo?', té com a objectiu convocar 10.000 persones a la capital comunitària per reivindicar el dret a l'autodeterminació del poble català.

El membre de la Plataforma pel Dret a Decidir, Joan Contijoch, ha assegurat a Cugat. cat que ja s'estan organitzant diferents busos i vols xàrter perquè tothom tingui facilitats a l'hora d'organitzar el viatge. Contijoch també ha explicat que un dels objectius de '10mil a Brussel·les' és incentivar els partits polítics a tenir a la seva agenda l'objectiu del dret a l'autodeterminació.

Joan Contijoch

La feina del poble és empènyer els partits. Un partit nacional català hauria d'exigir que puguem decidir el nostre futur.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Contijoch encara no vol parlar de xifres concretes i insta tota la gent de la nostra ciutat que vulgui participar-hi a adreçar-se al Terra Dolça, que des d'aquest dimecres i fins que s'acabi la iniciativa, passarà a ser la seu del projecte a Sant Cugat.