El PP vol que gran part dels ajuts per la ventada es destinin a Valldoreix


Temes relacionats

Recoder: 'Els ajuts de la Generalitat per la ventada no satisfan les demandes dels Ajuntaments' ( 4/feb/09)

15 milions de la Generalitat per ajudar els afectats per la ventada ( 3/feb/09)

El Vallès Occidental demana ajut a Generalitat i a Estat per a municipis i particulars afectats pel vendaval ( 2/feb/09)


  • Comparteix:

Rodríguez, en una entrevista a Cugat.cat

Rodríguez, en una entrevista a Cugat.cat

El PP demana que bona part dels ajuts de la Diputació per la ventada reclamats per l'Ajuntament es destinin a Valldoreix i la Floresta, ja que l'EMD no pot sol·licitar-los per si mateixa. La portaveu del grup municipal, Berta Rodríguez, també insta l'equip de govern a acollir-se a la línia d'ajuts oberta pel Ministeri d'Interior, ja que considera que cal esgarrapar recursos de totes les administracions.

Segons el PP, cal tenir en compte l'EMD de Valldoreix a l'hora de destinar els ajuts que podria aportar la Diputació de Barcelona a Sant Cugat per la ventada. Els populars han posat èmfasi en Valldoreix i la Floresta, ja que són les zones més perjudicades.

Rodríguez destaca la importància de destinar ajuts a aquestes zones.

Berta Rodríguez

Pensem que la gent de Valldoreix i la Floresta han sigut els més damnificats. La subvenció de la Diputació de Barcelona hauria d'englobar els danys de l'EMD.


La portaveu popular també ha destacat la línia d'ajuts que ha obert el Ministeri de l'Interior, destinats tant a particulars com als Ajuntaments i que es rebria d'aquí a mig any.

Ho explica Rodríguez.

Berta Rodríguez

Per part del Ministeri de l'Interior, s'ha obert una línia d'ajut. A poc a poc, l'Ajuntament no serà tan deficitari.





Els populars han posat bona nota al dispositiu d'emergència organitzat per l'Ajuntament contra els efectes de la ventada. El PP també ha subratllat la necessitat de retirar els arbres de la serra de Collserola per reduir el risc d'incendi a la zona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amb sobta molt aquesta defensa del PP sobre Valldoreix i La Floresta. Potser es degut a que la EMD de Valldoreix a contractat a dues persones per ajudar a revisar murs i estat de les finques. Potser es perque les dues persones, son fills de la Berta Rodriguez ( ojo, no tinc res contra ells ) Pero ja es molta casualitat i per el que se de matematiques i estadistica, es extraordinari aquestes dues contratacions. Potser es que la Sra.Turu esta canviant la manera de gobernar i es vol apropar al PP

Albert. Enviat el 5/feb/09


Tot aixo, fa molta pudor, quins favors hauran de tornar-se mutuament ? Aixi, tothom queda be, la Sra.Turu pot dir que contracte personal del PP, que no discrimina a ningu i la Sra.Berta, te un deute amb la Sra.Turu. Es una mostra mes de com es goberna a la EMD de Valldoreix. Que ja esta buscant un possible pacte amb el PP per les properes eleccions ?

Enric. Enviat el 5/feb/09


Increible!! i no n'agafa un, si no als 2.Aixó és indignant, com si a Valldoreix no hi hagessin més persones necessitades de treballar !!.O potser es que tenen els 2 la mateixa titulació acadèmica per desenvolupar aquests treballs ??.Jugada mestre de la Turu;a partir d'ara ja no sentireu a la Berta criticar a la Turu (està en deute per haver-li colocat als seus nens).Com veieu el que te "padrins"el bategen i el que no, es fot.Cada vegada més la suposada esquerra és més conservadora que els que per conveciment ho son.Quin fàstic que fan.

Anna. Enviat el 5/feb/09


La Sra. Berta ja no sap què fer per guayar vots a Valldoreix. En les ultimes eleccions, el PP va perdre l'unic vocal que tenien: el sr. Josep Maria Canals, un gran treballador i bellíssima persona que no va comptar mai amb el recolzament de la Sra. Berta perquè no volia ser el seu gosset... I ara a defensar Valldoreix! Sí que és suspitós que la Sra. Turu contracti a dos fills de la Sra. Berta... jo també vull que em contractin el meu fill? Hi ha places lliures a l'EMD? On es fa públic? O només és per "amiqguetes... Fan bona parella: Turu i Berta.

Marina. Enviat el 5/feb/09


Si aixo no es eticament reprobable, ja amb direu que es. Aviam quin sopar de \"duro\" ens diuen ara desde la EMD, despres volen que ens creguem totes les \"malifetes\" dels altres partits Al final, nomes pots arribar a una conclusio de tot plegat: PATETIC

Rosa. Enviat el 5/feb/09


M´agradaria veure algun comentari del Sr.Alex Santigosa, aviam que opina d´aixo, ell que defensa tant la transparencia i etica del Govern de la EMD.

Enric. Enviat el 5/feb/09


Sra.Turu En castellá es diu: \"Dime con quien andas y te diré quien eres\".

Rafa. Enviat el 5/feb/09


No entenc perquè os sorprèn, a l'ajuntament de Sant Cugat hi treballen la germana del Secretari General del PPC Jordi Cornet, la dona del exregidor socialista Palacios,la cunyada del exregidor de ERC Enric Tomàs, la exregidora de ERC Sara Bertran,el cunyat del exregidor de CIU Jordi Farrés.També la filla del Jordi Gonzalez cap de cultura, el Marc Monells que curiosament deixà la vocalia de la EMD per anar a treballar a l'ajuntament de Sant Cugat amb un sou descaradament més atractiu, per cert és el cunyat de la regidora per CIU Susana Pellicer. També la filla del ALCALDE LLuis Recoder ha treballat a l'ajuntament de Sant Cugat. Pert tant "suma y sigue", amb això os vui dir que aquest polítics són tots iguals, independentment del partit polític que representin, entre ells s'ajuden.

josep lluis. Enviat el 5/feb/09


Josep Luis t'has deixat a la dona del Joan Recasens regidor de CIU que la van enxufar a l'ajuntament de Rubí!!!!

laia. Enviat el 5/feb/09


Sorprenent la rsposta del sr. Josep Lluis, oi senyors i senyores? O em diran que no saben la que tenen liada amb les empreses subcontractades pel manteniment de Sant Cugat? O em diran que no sabien que tenen lligams familiars amb el Sr. Recassens? Cal que anem molt més enllà? Creuen, sincerament, que la sra. Turu ha agafat (cosa que no sabia i que miraré d'esbrinar) aquests nois perquè li cal tancar les boques del PP? Quines boques, si no hem sentit dir "ni mu" a la gent del PP sobre Valldoreix!!! Cal que parlem de la relació que té la Sra. Solé amb els interessos del Sr. altell, de l'empresa BEI? Saben que aquests interessos anaven a condicionar la plaça de la centralitat de Valldoreix? Vigiem amb les acusacions, qu en poden sortir de molt grosses!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 6/feb/09


Sr. Jose Luis:se le ve la "pluma".El que queda claro es que de estrategia polìtica no tiene ni idea.Si la Turu ha fichado a los hijos de la Berta es para sacar un redito seguro. La Turu lleva 40 años practicando con estas maneras i tiene un master.

bernat. Enviat el 6/feb/09


Ja ha sortit el Sr. Santigosa defensant a la seva protectora,i fen servir les seves mateixas formes i maneras.De tal palo tal astilla.Demostri el que diu si es veritat !!!.

Ramon. Enviat el 6/feb/09


Home, ja tenim al Sr.Santigosa perqui amb les seves mentides. Potser no sera que hi ha algún convergent que aquesta famosa Plaça de la Centralitat li afecta molt, pero que de molt aprop i nomes fa que escampar aquestes mentides, aixo si, amb l´ajuda del Sr.Santigosa. No cola aixo de BEI&CIU. Ja estem cansats de tantes tonteries

Enric. Enviat el 6/feb/09


Benvolguts/es comentaristes, com jo. En primer lloc, estic encantat de debatre amb tots vostès sobre els temes de Valldoreix. De fet, la meva intenció hagués estat que el debat es pogués traslladar, directament, a l'entorn "real" i amb unes cervesetes pel mig. És evident que mai ens posarem d'acord, però sempre és molt enriquidor conèixer i escoltar "en viu" els arguments dels altres. En segon lloc, he esbrinat directament amb les fonts implicades el motiu que ha dut l'EMD a contractar als fills de la Sra. Rodríguez: Com bé ja deuen saber, la ventada va generar una situació de crisi que es va haver de solventar depressa i corrents. Durant aquest caos, es van anar presentant empreses de la comarca per tal d'oferir els seus serveis a l'EMD. Han estat empreses que ens han permès resoldre el caos circulatori i la neteja dels espais comuns de Valldoreix. Òbviament, davant d'una situació com aquesta, no existeix el temps necessari com per fer una recerca sobre els origens i les tendències de les diferents persones que les integren. En aquest cas, es va saber a posteriori, que els membres integrants de l'esmentada empresa eren els fills de la Sra. Rodríguez. Permetin-me que aprofiti per dir que "i què!" És tant important que aquestes siguin fills d'uns o altres, com per decidir una contractació (o no)? No ens haurem de fixar en la seva especialització i solvència i legalitat?

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 7/feb/09


Jo vec que aqui hi ha gent dels dos partits politics, es evident que cap alcalde de catalunya li arriba a la sola de les sabates del Sr. Recoder. i molt menys la Turu que no val ni per estar amagada. Es rencorosa, dictadora, i ja veurem si no busquem una mica mes i esbrinem algu mes, de moment un dels seus homes de comfiança ja a caigut... pot ser ella la seguent???

Gloria. Enviat el 12/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.