El PP vol que gran part dels ajuts per la ventada es destinin a Valldoreix

Rodríguez, en una entrevista a Cugat.cat

Política

Publicat el 5/feb/09 per Núria Juanico

El PP demana que bona part dels ajuts de la Diputació per la ventada reclamats per l'Ajuntament es destinin a Valldoreix i la Floresta, ja que l'EMD no pot sol·licitar-los per si mateixa. La portaveu del grup municipal, Berta Rodríguez, també insta l'equip de govern a acollir-se a la línia d'ajuts oberta pel Ministeri d'Interior, ja que considera que cal esgarrapar recursos de totes les administracions.

Segons el PP, cal tenir en compte l'EMD de Valldoreix a l'hora de destinar els ajuts que podria aportar la Diputació de Barcelona a Sant Cugat per la ventada. Els populars han posat èmfasi en Valldoreix i la Floresta, ja que són les zones més perjudicades.

Rodríguez destaca la importància de destinar ajuts a aquestes zones.

Berta Rodríguez

Pensem que la gent de Valldoreix i la Floresta han sigut els més damnificats. La subvenció de la Diputació de Barcelona hauria d'englobar els danys de l'EMD.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La portaveu popular també ha destacat la línia d'ajuts que ha obert el Ministeri de l'Interior, destinats tant a particulars com als Ajuntaments i que es rebria d'aquí a mig any.

Ho explica Rodríguez.

Berta Rodríguez

Per part del Ministeri de l'Interior, s'ha obert una línia d'ajut. A poc a poc, l'Ajuntament no serà tan deficitari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Els populars han posat bona nota al dispositiu d'emergència organitzat per l'Ajuntament contra els efectes de la ventada. El PP també ha subratllat la necessitat de retirar els arbres de la serra de Collserola per reduir el risc d'incendi a la zona.