Sant Cugat segella avui a Brussel·les el pacte d'alcaldes contra el canvi climàtic


Temes relacionats

Sant Cugat es compromet a reduir un 20% les emissions de CO2 abans del 2020 (16/set/08)


  • Comparteix:

La signatura tindrà lloc al Parlament Europeu

La signatura tindrà lloc al Parlament Europeu

L'alcalde, Lluís Recoder, viatja avui a Brussel·les per signar el pacte d'alcaldes compromesos amb les energies sostenibles, una iniciativa impulsada per la Comissió Europea. L'acord, que es formalitzarà aquesta tarda a la seu del Parlament Europeu, compromet els signants a reduir un 20% les emissions de CO2 abans del 2020.

El ple municipal va aprovar al setembre, per unanimitat, l'adhesió de Sant Cugat a aquest pacte d'alcaldes europeus. Lluís Recoder explicava així el compromís que adquireix la ciutat amb aquest acord a nivell comunitari.

Lluís Recoder

Fem nostre l'objectiu de reduir les emissions de CO2 al municipi més del 20% abans del 2020.








L'alcalde participarà avui, a Brussel·les, a la cerimònia de signatura del pacte. Després de la foto de família amb el president de la Comissió Europea, José Manuel Barroso, el vicepresident del Parlament Europeu, Alejo Vidal Quadras, obrirà la sessió. Set alcaldes europeus explicaran les seves estratègies contra el canvi climàtic i, per videoconferència, els alcaldes de Nova York, Christchurch -a Nova Zelanda- i Buenos Aires afegiran les seves aportacions.

Cugat.cat farà una cobertura multimèdia de l'acte, amb un enviat especial a Brussel·les que informarà en temps real de l'esdeveniment a través del diari electrònic Cugat.cat i del 91.5 de la FM.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amb enviats especials i tot! Molt bona cobertura informativa!!

Fanse. Enviat el 10/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.