El diputat d'ERC, Xavier Vendrell, assegura que el transvasament de l'Ebre es pot evitar


  • Comparteix:

La lluita en contra del transvasament de l'Ebre és el tema que ha centrat la darrera xerrada organitzada per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya. L'acte ha comptat amb la participació del diputat d'ERC, Xavier Vendrell, que ha explicat quines són les principals alternatives al transvasament.

Segons Vendrell, el transvasament es pot evitar si s'aplica una millor organització dels recursos hídrics de les conques internes de Catalunya. Esquerra Republicana considera que la clau està en gestionar els recursos de la forma adequada. Xavier Vendrell ha reiterat que ERC continuarà donant suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre en la seva lluita. El diputat de la formació ha afirmat que el transvasament és inacceptable a molts nivells.

Xavier Vendrell

Des d'ERC tenim molt clar que el transvassament és innecessari


A la xerrada també ha intervingut Ferran Barreno de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. Barreno ha explicat les diferents accions de protesta que la plataforma ha dut a terme i ha refermat el seu compromís de portar aquesta lluita a Europa. Barreno s'ha felicitat perquè en dos anys i mig han mantingut aturat el projecte i perquè la Unió Europea no s'ha pronunciat de moment, sobre el seu finançament. Barreno ha fet una crida als catalans perquè s'uneixin a la causa i la prenguin com a pròpia.

Ferran Barreno

La gent de les Terres de l'Ebre som pocs en número per poder aturar aquest transvassament, per això necessitem la col·laboració de tot Catalunya


La conferència ha tingut lloc a la Casa de Cultura i ha reunit una vintena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.