L'alcalde demana al PP que 'no faci trampes' i doti les comissaries de més policies


Temes relacionats

La presidenta del PP qualifica de 'simplistes' les argumentacions dels alcaldes que reclamen més policies (26/feb/03)


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder

L'alcalde ha aconsellat a la presidenta local del PP, Berta Rodríguez, que no faci focs d'encenalls quan assegura que la seguretat ciutadana no depèn només del número de policies. Segons Lluís Recoder és inadmissible que el govern espanyol encara no hagi acomplert les seves promeses i no doti els municipis amb els agents dels cossos estatals que els pertoquen.

Lluís Recoder està d'acord que la seguretat ciutadana no depèn només del número d'agents, però considera inadmissible que algú es vulgui escudar en aquests arguments per justificar els incompliments reiterats per part del ministeri de l'Interior per dotar els municipis dels agents necessaris. Segons l'alcalde cal treballar en diversos fronts com ara les reformes legislatives que permetin frenar la multireincidència, però ha alertat el PP que els deures i les promeses estan encara per complir:

Lluís Recoder

Estic totalment d'acord que la seguretat no es basa exclusivament en el número de policies, però no val escudar-se en dir que hi ha altres mesures. Que no facin trampes i dotin ja les comissaries.


Una comissió formada per 43 alcaldes de tot Catalunya, on els Mossos no s'han desplegat encara, han acordat demanar que la consellera d'Interior i Justícia, Núria de Gispert, intercedeixi per aconseguir algun gest del govern espanyol. En cas contrari, tornaran a demanar una reunió amb el ministre a Madrid. Segons Recoder, les promeses del novembre han quedat en paper mullat.

Lluís Recoder

És inadmissible que la promesa del novembre de dotar amb els agents lliures d'allà on es despleguin els Mossos no s'hagi complert


Segons l'alcalde, la dotació està a la meitat de les pròpies previsions de l'Interior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.