Joan Calderón serà el nou president local d'ICV

Joan Calderón i Àssun Reyes en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 10/feb/09 per Mar Castro

Joan Calderón serà el nou president local d'ICV. Calderón és l'únic candidat que ha presentat avals per aquest càrrec que fins ara ocupava la també regidora Àssun Reyes. Dissabte de la setmana vinent l'assemblea local elegirà la nova executiva local i el nou president.

El regidor d'ICV Joan Calderón ha explicat a Cugat.cat que el principal objectiu que es marca com a president és enfortir l'organització per aconseguir un govern d'esquerres de cara a les eleccions municipals del 2011.

Joan Calderón

Volem fer nostres les propostes que la gent ens faci arribar. Apostem de manera decidida i ferma per un govern d'esquerres a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Malgrat deixar la presidència, Àssun Reyes continuarà treballant amb el partit però en altres tasques. Segons Reyes, aquests tres anys de presidenta han estat 'interessants' i marcats per un canvi de generació a les files del partit.

Àssun Reyes

Han estat dos anys interessants de feina on s'ha incorporat gent nova i hem agafat experiència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'assemblea de dissabte de la setmana vinent servirà, a més de ratificar Calderón com a president, per marcar les línies d'acció política del partit.