L'anul·lació de les llistes abertzales és una 'tupinada' socialista, segons ERC


  • Comparteix:

El Parlament Basc

El Parlament Basc

ERC assegura que la il·legalització de les candidatures de l'esquerra independentista basca és una estratègia del PSOE per afavorir la seva candidatura i la del PP en les eleccions del Parlament basc. Els republicans insten les formacions locals a pronunciar-se sobre aquesta decisió, que qualifiquen de 'tupinada'.

Segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, l'actuació socialista és un assetjament contra l'associacionisme independentista basc amb la intenció d'arribar al poder 'fent trampes'. Ho explica Grangé, en declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

És evident que hi ha una intenció de forçar la Llei de partits i d'impedir que els entre set i 14 diputats de l'esquerra independentista puguin tenir la seva força al Parlament basc.




Grangé també ha qualificat l'anul·lació de les llistes de Democràcia 3 Milions i Askatasuna d'atemptat contra els valors democràtics. Per això demana als grups locals que es pronunciïn sobre aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.