El PP demana que l'Ajuntament faci de mitjancer entre famílies i entitats bancàries


  • Comparteix:

Berta Rodríguez durant la roda de premsa

Berta Rodríguez durant la roda de premsa

El PP demana que l'Ajuntament faci de mitjancer entre les famílies que no poden assumir les seves hipoteques i les entitats bancàries per reconvertir-les en lloguers a cinc anys. Aquesta proposta és una de les mocions que els populars presentaran dilluns al ple.

La presidenta local del PP, Berta Rodríguez, ha avançat que en el ple de dilluns també demanarà que es potenciï la formació ocupacional per als aturats amb tutories personalitzades i fomentar la participació de les petites empreses al mercat santcugatenc de contractació pública.

Rodríguez ha explicat les mesures que proposa per ajudar les famílies amb dificultats en els pagaments hipotecaris.

Berta Rodríguez

Hi ha famílies que van demanar una hipoteca i ara han pujat els tipus impositius i no poden fer front als pagaments. Volem que l'Ajuntament faci de mitjancer amb els bancs.




D'altra banda, Rodríguez també ha reclamat que l'Ajuntament sigui puntual amb el pagament dels seus proveïdors.

Berta Rodríguez

És fonamental que els proveïdors cobrin les factures en el termini d'un mes. Així evitem la morositat i incrementem la liquiditat a la ciutat.




Finalment, la presidenta dels populars ha dit que presentaran una moció per millorar la situació econòmica de les empreses locals. En aquest sentit, demanen que s'obri una línia de crèdit per finançar una part del cost que suporten les empreses per accedir a mercats internacionals o interregionals. A més, també proposen posar en funcionament noves línies per ajudar els nous empresaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.