CiU demana al govern que activi els plans d'ocupació per netejar els boscos afectats per la ventada


Temes relacionats

ICV-EUiA demana ajuts 'a fons perdut' per als Ajuntaments afectats per la ventada ( 5/feb/09)

El PP vol que gran part dels ajuts per la ventada es destinin a Valldoreix ( 5/feb/09)

Recoder: 'Els ajuts de la Generalitat per la ventada no satisfan les demandes dels Ajuntaments' ( 4/feb/09)

15 milions de la Generalitat per ajudar els afectats per la ventada ( 3/feb/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arbres afectats pel temporal de vent

Imatge d'arbres afectats pel temporal de vent

CiU demana a la Generalitat que els plans d'ocupació que ha anunciat per retirar l'arbrat caigut pels efectes de la ventada siguin 'reals' i no es converteixin en 'fum'. La federació nacionalista reclama a l'executiu més partides per a la retirada de massa forestal de la via pública i per als afectats pel temporal, així com ajuts a fons perdut per als Ajuntaments. CiU presentarà aquestes propostes agrupades en una moció al ple municipal d'aquest dilluns.

El portaveu del grup municipal de CiU, Joan Recasens, explica que el text pretén demanar ajuda al govern en 'tres sentits'.


Joan Recasens

Demanem ajuda en tres sentits. Primer, a les administracions locals per retirar arbrat en l'àmbit urbà; segon, que donin un cop de mà a les persones; i tercer, que es netegin els boscos.




CiU reclama l'habilitació d'un fons per a plans d'ocupació que permetin dur a terme la retirada de la massa forestal caiguda, una mesura que la Generalitat ja ha anunciat però que la federació considera que no està materialitzant. Escoltem Recasens.


Joan Recasens

Collserola és un polvorí, hi ha molts arbres tombats. Aquests plans d'ocupació han de ser reals i no fum. No volem haver de lamentar res.




La federació nacionalista també exigeix a les companyies subministradores de serveis que apliquin tots els mitjans humans i tècnic necessàries per restablir totalment els serveis afectats pel temporal de vent el més aviat possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.