Apareixen pintades amenaçadores a casa del diputat santcugatenc de Ciutadans


  • Comparteix:

Ciutadans-Partit de la Ciutadania ha denunciat l'aparició d'una pintada amenaçadora a la façana del domicili del diputat santcugatenc José Domingo. El grafit consisteix en una diana amb el nom del parlamentari i un símbol independentista. Domingo ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

La pintada, que és la primera amenaça d'aquest tipus que rep Domingo, ocupa la meitat de la paret de la porta d'accés al seu domicili santcugatenc. El diputat de Ciutadans considera 'antidemocràtics' els autors de la bretolada i lamenta que a Sant Cugat hi hagi gent que no accepti el 'pluralisme polític'.

José Domingo assegura que a la nostra ciutat el partit Ciutadans rep moltes amenaces.

José Domingo

Tenim moltes amenaces. Van intentar rebentar el nostre acte de presentació, i a la campanya al Parlament també vam tenir incidents.


Domingo evita pronunciar-se sobre els possibles autors de les pintades a casa seva, però afirma que alguns col·lectius, com l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, els assetgen i els intenten boicotejar.

De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha mostrat el seu rebuig a qualsevol amenaça o intent de boicot a partits polítics. L'alcalde ha recordat que no és la primera vegada que una formació local rep una agressió i ha refermat la necessitat d'acabar amb aquests comportaments.

Lluís Recoder

Tothom ha de poder defensar les seves idees amb llibertat, sense intents de boicot. No és la primera vegada que passa.


Recordem que l'agressió a la seu santcugatenca del PSC, ara fa quatre mesos, va suscitar una manifestació d'una seixantena de persones rebutjant els atacs i reclamant respecte per a totes les expressions polítiques democràtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.