Sant Cugat vol que el centre de TVE de la ciutat aculli el Canal Cultura de RTVE

Centre de TVE a Sant Cugat

Política

Publicat el 18/feb/09 per Mar Castro

Sant Cugat demana al govern espanyol que el centre de TVE ubicat a la nostra ciutat aculli la producció i emissió del Canal Cultural de RTVE adreçat al conjunt de l'Estat. Ho han acordat en el ple municipal d'aquest dilluns tots els partits en una declaració institucional on destaquen la importància que TVE tingui presència en els diferents territoris de l'Estat espanyol.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha estat l'encarregat aquest dilluns de llegir la declaració institucional signada per tots els partits amb representació al consistori. Escura ha destacat la necessitat que el centre santcugatenc de TVE aculli aquest nou canal cultural.

Xavier Escura

Creiem necessari que el centre santcugatenc de TVE aculli la producció i emissió del Canal Cultrua de RTVE adreçat al conjunt de l'Estat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El ple també ha instat el govern espanyol a dur a terme les gestions necessàries davant les institucions de l'Estat i cooperar amb els òrgans de govern de la Corporació de RTVE per assolir valors com la pluralitat cultural i lingüística.