Menéndez explica davant Clos la seva política econòmica, basada en la implicació metropolitana


  • Comparteix:

Joan Clos va fer costat a Jordi Menéndez en l'acte de presentació de la política econòmica del candidat socialista a l'alcaldia de Sant Cugat

Joan Clos va fer costat a Jordi Menéndez en l'acte de presentació de la política econòmica del candidat socialista a l'alcaldia de Sant Cugat

El PSC està convençut que el desenvolupament econòmic de Sant Cugat passa per integrar-se amb valentia a les institucions metropolitanes. L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, vol que la ciutat jugui fort la carta metropolitana, i per això ha exposat els seus compromisos de política econòmica davant una trentena d'empresaris i de l'alcalde de Barcelona, Joan Clos.

Segons el candidat socialista, davant el creixement futur que encara té la ciutat és molt important definir com serà el desenvolupament econòmic de Sant Cugat en els pròxims anys. Però, segons Menéndez, la ciutat ha emprés un camí equivocat quan s'ha auto-exclòs dels organismes metropolitans:

Jordi Menéndez

Nosaltres volem fer explícita una aposta per vincular-nos a les institucions metropolitanes


Els compromisos del PSC per impulsar l'activitat econòmica passen per millorar les condicions pel desenvolupament, com la creació d'una ronda ferroviària amb el pas de passatgers per la línia Mollet - El Papiol. Segons ha explicat l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, aquesta implicació de Sant Cugat a l'àrea metropolitana permetrà que la capital catalana sigui una de les ciutats capdavanteres del món:

Joan Clos

Tenim projectes compartits molt importants, com per exemple la Serra de Collserola


Dins dels seus compromisos econòmics, el PSC també proposa crear una oficina centralitzada per totes les gestions urbanístiques i fiscals, fer un pla d'infrastructures energètiques i de telecomunicacions i fer un nou parc empresarial de promoció pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.