La JSC viatja al País Basc per donar un cop de mà a les joventuts socialistes basques amb la campanya electoral


  • Comparteix:

Mario Guitérrez i Elena Vila durant la roda de premsa de presentació dels actes

Mario Guitérrez i Elena Vila durant la roda de premsa de presentació dels actes

Una delegació local de la JSC viatja al País Basc aquest cap de setmana per donar suport a les joventuts socialistes basques durant la campanya electoral per als comicis nacionals bascos. Els santcugatencs ajudaran en qüestions logístiques com muntar i desmuntar actes, participaran en taules rodones i defensaran la candidatura del socialista Patxi López.

La JSC de Sant Cugat es vol solidaritzar amb les joventuts socialistes basques ja que assegura que durant aquesta campanya electoral la formació està patint amenaces tan sols per ser partidària d'una ideologia determinada. Per materialitzar el seu suport a la secció juvenil i a la candidatura de Patxi López, una delegació local viatjarà entre aquest divendres i aquest diumenge al País Basc.

Escoltem la primera secretària de JSC de Sant Cugat, Elena Vila.

Elena Vila

Anem a donar suport a una organització germana nostra que viu una situació difícil. El canvi és possible i és una bona oportunitat d'estar al seu costat.



La JSC ha avançat que alguns dels membres de la formació ja es troben al País Basc treballant per la campanya socialista i que la resta hi arribaran aquest divendres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El pròxim viatge el podrieu fer a madrid, així li demaneu al vostre pare Zapatero que no il·legalitzi més partits.

Josep. Enviat el 19/feb/09


JSC de Sant Cugat = còmplices de violació de drets humans. Quina llàstima aquests joves!

Marc. Enviat el 20/feb/09


Precisament els partits il·legalitzat ho están per despreciar la vida dels que pensen diferent. El dret a la vida és el dret més fonamental de tots. És evident que els terroristes no el respecten i, per tant, qui els recolza tampoc.

Civis. Enviat el 20/feb/09


l'estat espanyol no és un estat democràtic. ningú ha votat la monarquia i hi ha continuitat de moltes institucions franquistes (l'AN sense anar més lluny). A més, no es respecta el dret d'autodeterminació. Per tant, mentre no es respectin els drets elementals, els pobles lluitaran mab els mitjans que tinguin a l'abast. el psoe, va morir fa molts anys. Dels polítics realment socialistes com Largo Caballero no en queda res. Ara són tots uns còmplices de la patronal. Si no que li preguntin a Felipe González, que assessora especuladors financers.

Genís. Enviat el 20/feb/09


Gran argument aquest el teu: si ells no respecten els drets fonamentals nosaltres tampoc. M'agrada que reconeguis tu mateix que esteu al mateix nivell. Per cert, com sabeu qui recolza a ETA i qui no? Heu fet una enquesta per telemarketing?

Lluïsa. Enviat el 20/feb/09


Què fàcil és defensar aquestes posicions quan no tens la obligació de mirar cada dia a sota el cotxe...

Llibertat. Enviat el 20/feb/09


Sabeu perfectamen que prhibir partits no és la solució, ja que només radicalitza les coses. Sou uns hipòcrites. A Irlanda, van decidir parlar i negociar i es va arribar a la fi del conflicte, a veure si n'apreneu. I perdona, però al país basc, de víctimes n'hi ha dels dos bàndols.

PSOE mentiders. Enviat el 20/feb/09


1.- Ni el PSOE ni el PSC han il·legalitzat cap partit. 3.- En tot cas les il·legalitzacións afavoreixen al PNV que pot reagrupar el vot. 2.- Els partits o grups que no condemnen el assassinats són còmplices de violació de drets humans y de la dignitat humana. 3.- Les víctimes som tots, siguem del país, nació o territori que siguem o decidim ser. 4.- El PSE-EE al País Basc esta treballant des de la construcció conjunta y no pas des de la destrucció 5.- Tenim molta sort de poder opinar sense tenir por de no saber qui ens pot escoltar. 6.- La mort d'un company sigui del partit que sigui mereix un respecte. 7.- Les persones que es dediquen a la política a Euskadi tenen un paper molt complicat. 8.- Posar per davant els ideals abans que la vida pròpia no es tan fàcil com un es pensa. 9.- Es molt més sencill criticar sense coneixement de causa que escoltar i contrastar. Així doncs a tots aquells que parlen per parlar y alcen la veu abans d'escoltar, haurien de viure en primera persona durant més de 25 anys (si es que tens sort) amb dos escoltes, no poder acompanyar al teu fill a l'escola, oblidar la rutina, ser observat y no saber qui observa, pensar que demà pots ser el següent, saber qui son els assassins i no poder fer res y el més trist de tot es pensar que això es normal. Deixeu a les persones treballar i escoltem-nos abans de criticar. Hauríem d'estar agraïts a totes aquells que dediquen la seva vida a intentar millorar la dels altres.

Jordi. Enviat el 22/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.