La JSC viatja al País Basc per donar un cop de mà a les joventuts socialistes basques amb la campanya electoral

Mario Guitérrez i Elena Vila durant la roda de premsa de presentació dels actes

Política

Publicat el 19/feb/09 per Anna Bernadó

Una delegació local de la JSC viatja al País Basc aquest cap de setmana per donar suport a les joventuts socialistes basques durant la campanya electoral per als comicis nacionals bascos. Els santcugatencs ajudaran en qüestions logístiques com muntar i desmuntar actes, participaran en taules rodones i defensaran la candidatura del socialista Patxi López.

La JSC de Sant Cugat es vol solidaritzar amb les joventuts socialistes basques ja que assegura que durant aquesta campanya electoral la formació està patint amenaces tan sols per ser partidària d'una ideologia determinada. Per materialitzar el seu suport a la secció juvenil i a la candidatura de Patxi López, una delegació local viatjarà entre aquest divendres i aquest diumenge al País Basc.

Escoltem la primera secretària de JSC de Sant Cugat, Elena Vila.

Elena Vila

Anem a donar suport a una organització germana nostra que viu una situació difícil. El canvi és possible i és una bona oportunitat d'estar al seu costat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La JSC ha avançat que alguns dels membres de la formació ja es troben al País Basc treballant per la campanya socialista i que la resta hi arribaran aquest divendres.