Lluís Recoder reivindica el seu sentit de justícia i de país al seu nou llibre


  • Comparteix:

L'alcalde i dirigent de CDC Lluís Recoder ha presentat aquest dimarts el seu llibre 'La llibertat com a resposta' editat per Ara Llibres en un acte al Centre Internacional de Premsa de Barcelona. Recoder reivindica la seva trajectòria política i personal, insistint en el seu sentit de la justícia i el seu sentiment patriòtic. Reprenent els postulats clàssics del catalanisme, el dirigent de CDC referma la seva confiança en la política com a mitjà per millorar la societat i el país.

Recoder ha admès que es tracta d'un llibre d'encàrrec de l'editorial, però ha afegit que se sentirà molt satisfet si l'obra serveix perquè les idees que hi recull serveixen per millorar el país.

En aquest sentit, el dirigent de CDC ha remarcat que els sentits de la justícia i de país han guiat la seva vida política. En aquest marc ideològic, Recoder s'inclou en la tradició noucentista perquè, segons ell, inclou la idea de la política com a eina per millorar el país.

Lluís Recoder

És el somni dels nostres noucentistes, per mi la política és la millor eina per millorar el país.



Recoder s'ha mostrat partidari de la màxima llibertat per a Catalunya sempre que no suposi una pèrdua d'excel·lència del país.

Lluís Recoder

Em defineixo com a nacionalista català. Com a a patriota vull que el país assoleixi les quotes d'excel·lència més altes.




L'alcalde de la ciutat també ha explicat que presentarà el llibre amb el secretari general de CDC, Artur Mas, el 25 de març a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (FCCB), al carrer Valldonzella de Barcelona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicito de tot cor al sr.Lluis Recoder per que ens ha escrit aquest llibre on el podrem coneixer mes. Fan falta politics com ell.

una santcugatenca de tota la vida. Enviat el 25/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.