Cleries (CDC): 'La llei de dependència s'aplica amb deficiències'


  • Comparteix:

El diputat Josep Lluís Cleries, a la dreta, acompanyat de Joan Recasens

El diputat Josep Lluís Cleries, a la dreta, acompanyat de Joan Recasens

El secretari sectorial de Política Social i Família de CDC, Josep Lluís Cleries, denuncia la falta de finançament per aplicar la llei de dependència del govern espanyol. Segons Cleries, un dels errors de la llei és barrejar l'atenció de les persones grans amb dependència amb els afectats de malalties mentals també amb dependència.

Cleries ha denunciat durant una xerrada celebrada aquest dimarts a la tarda a Sant Cugat una mala gestió en l'aplicació de la llei.

Josep Lluís Cleries

Aquesta llei va generar moltes expectatives i ara s'estan convertint en frustracions ja que no hi ha recursos econòmics i no s'està gestionant bé.


El diputat ha explicat que el govern de la Generalitat no ha complert amb el compromís de construir 10.000 places de residència assistida per a al gent gran i només se n'han creat poc més de 650. Cleries ha afegit que les prestacions econòmiques no cobreixen el cost real del servei.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.