Joan Calderón, elegit nou president local d'ICV per unanimitat


Temes relacionats

Joan Calderon pren el relleu a Àssun Reyes al capdavant d'ICV (25/feb/09)

Joan Calderón serà el nou president local d'ICV (10/feb/09)

Joan Calderón, nou responsable de formació d'ICV a nivell nacional ( 3/oct/07)


  • Comparteix:

El regidor ecosocialista Joan Calderón és el nou president de la secció municipal d'ICV després que l'assemblea de la formació d'aquest dimecres l'hagi elegit per unanimitat. Entre la nova executiva, hi destaquen cares noves com Roser Casamitjana, nova responsable de les qüestions relacionades amb Valldoreix. Precisament, la formació ha ratificat durant l'assemblea el seu suport absolut a la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i a la Candidatura de Progrés i Catalanista.

Joan Calderón és l'únic candidat que ha presentat avals per aquest càrrec que fins ara ocupava la també regidora Àssun Reyes. Una assemblea sense sorpreses ha demostrat el suport unànime al nou president, que ja ha avançat alguns dels membres de la nova executiva local. Xavier Boix continua com a responsable de política municipal, mentre que Roser Casamitjana s'encarregarà dels temes de Valldoreix i Àngels Ansoleada d'Acció Política.

Escoltem Joan Calderón.

Joan Calderón

Ja tenim nou president i executiva. Continua el Xavier Boix, però també hi ha cares noves.


Durant l'assemblea també s'han aprovat tres documents que ja marquen les línies estratègiques del nou president. El primer reconeix l'arribada de la crisi econòmica a la ciutat i proposa el repte d'assumir mesures per pal·liar els seus efectes. Un altre dels acords és el d'explorar vies per aconseguir una candidatura d'esquerres per a les properes eleccions municipals. Finalment, la formació ha reiterat el seu suport a la presidenta de l'EMD i a la candidatura que governa el territori. Ho explica Calderón.

Joan Calderón

Hem expressat un suport unànime a Montserrat Turu i a la seva candidatura. També volem explorar vies de fer una candidatura de l'esquerra plurar de Sant Cugat.





Calderón ha explicat que dilluns convocaran una roda de premsa on faran públics els nou noms que conformen la nova executiva.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Aixo molt be doneu soport a la Turu. Tal fareu tal trovareu !!!. Un gest que us honora.

Albert. Enviat el 26/feb/09


em sembla lamentable. Si iniciativa ja es un partit de cinics, amb el calderon aquest encara sera pitjor. segur que triomfen

iniciativa de que?. Enviat el 26/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.