Economia insta el PSC a no fer del 'confirming' una batalla partidista


Temes relacionats

El 'confirming' tapa el lent sistema de pagament de les factures de l'Ajuntament, segons el PSC (25/feb/09)


  • Comparteix:

Joly, en imatge d'arxiu

Joly, en imatge d'arxiu

L'equip de govern demana al PSC que no converteixi la implantació del sistema de pagament de factures 'confirming' en una lluita partidista. L'àrea d'Economia insta els socialistes a treballar plegats per lluitar contra la crisi econòmica. El principal partit de l'oposició ha assegurat aquesta setmana que l'Ajuntament recorre al 'confirming' per amagar la lenta gestió en el pagament ordinari als proveïdors.

Segons els socialistes, l'equip de govern hauria de prioritzar mesures per reduir el pagament ordinari de factures a 60 dies en lloc de potenciar el 'confirming', que permet als proveïdors de l'Ajuntament cobrar els serveis en menys de 30 dies a través d'entitats bancàries.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, diu no entendre les crítiques dels socialistes.

Jordi Joly

Els emplaço a refleixonar i a entendre-ho. Ens costa interioritzar que es creguin el que diuen. Entre tots hem de fer evolucionar el país contra la crisi.



Aquest dilluns, es coneixeran les entitats bancàries a partir de les quals s'oferirà a les empreses el sistema 'confirming'. El recàrrec per a les empreses es podria situar en el valor de l'euríbor més un 0'95%.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt bé, sempre és bó saber que hi ha gent que creu en el sistema de partits.És el que tenen les majories absolutes: no s'han d'esforzar en les respostes. Evidentment que el PSC fa una aportació partidista: és que el PSC no és CiU. En època de crisi el que s'ha de fer és carregar amb mes despesa a les empreses (Euríbor més el 0.95), que és el que fa el confirming, oi? Fer una crítica constructiva alguns li diuen partidisme... i altres pensar o llibertat d'opinió que són conceptes fonamentals en democràcia. No tenen millors arguments?

Civis. Enviat el 27/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.