ICV aposta per una candidatura conjunta d'esquerres 'més enllà dels partits'

Joan Calderón a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Política

Publicat el 2/mar/09 per Oriol Sumsi

El nou president de la secció local d'ICV, Joan Calderón, reitera la seva aposta d'una candidatura conjunta d'esquerres de cara a les properes eleccions municipals a Sant Cugat. Calderón ha anunciat que iniciaran contactes amb el PSC, ERC, la CUP i diferents moviments socials de l''esquerra plural' per aconseguir un canvi de govern a la ciutat.

En una entrevista a Cugat.cat un cop elegit president de la secció local, Joan Calderón ha fet aquesta proposta a la resta de partits d'esquerra del municipi.

Joan Calderón

ICV ha de treballar per presentar una candidatura conjunta de tota l'esquerra social i política, més enllà dels partits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Calderón ha apostat per obrir la candidatura a altres forces de l''esquerra plural', incloent-hi el PSC, ERC i la CUP, a més d'entitats i moviments socials. Segons el president d'ICV, ara és el moment d'impulsar aquesta estratègia després de la victòria per majoria absoluta de CiU a les últimes eleccions municipals.

Calderón aposta també per la reedició de la Candidatura de Progrés i Catalanista a Valldoreix encapçalada per Montserrat Turu.