Els regidors d'ERC, a la manifestació a Brussel·les per l'autodeterminació


  • Comparteix:

Raül Grangé, a la dreta, i Toni Ramon assistiran a la manifestació dels 10.000 a Brussel·les

Raül Grangé, a la dreta, i Toni Ramon assistiran a la manifestació dels 10.000 a Brussel·les

Els regidors d'ERC, Raül Grangé i Toni Ramon, s'uniran aquest dissabte a la manifestació dels '10.000 a Brussel·les'. En aquesta trobada a la capital europea, es reinvidicarà el dret d'autodeterminació del poble català sota el lema 'We want a Catalan State', 'Volem un estat català' en anglès.

La manifestació, que va sorgir arran d'un article d'Enric Canela anomenat 'Perplex, jo?', pretén convocar 10.000 persones a Brussel·les per lluitar a favor de la sobirania de la nació catalana.

Grangé ha explicat a Cugat.cat que considera important adherir-se a aquesta reivindicació 'perquè és una iniciativa de la societat civil' i per dos motius més. Així els ha explicat a Cugat.cat.

Raül Grangé

Catalunya vol que es faci ben palès davant d'Europa el conflicte que tenim amb l'Estat espanyol per discriminar-nos fiscalment.









El portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), Bernat Picornell, i una vintena de militants santcugatencs del partit i de les joventuts també assistiran a la manifestació a Brussel·les.

ERC ha criticat a CiU per no haver donat suport a una moció al ple municipal a favor d'aquesta reivindicació a la capital europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.