ERC oficialitza la candidatura d'Eduard Pomar a l'alcaldia amb l'objectiu d'arribar als quatre regidors


  • Comparteix:

El parlamentari català d'ERC, Joan Ridao, va acompanyar Eduard Pomar en la seva presentació oficial com a candidat a l'alcaldia

El parlamentari català d'ERC, Joan Ridao, va acompanyar Eduard Pomar en la seva presentació oficial com a candidat a l'alcaldia

El líder de l'agrupació local d'ERC, Eduard Pomar, ha oficialitzat la seva candidatura a l'alcaldia de la ciutat. Els objectius de la formació són duplicar el nombre de regidors a quatre i esdevenir l'alternativa de govern a Sant Cugat. ERC ha donat a conèixer els eixos bàsics del seu programa, on destaca la potenciació del sector públic.

Sota el lema 'Més per Sant Cugat', la formació republicana encara la propera cita amb les urnes de forma positiva, amb la consciència tranquila per la feina ben feta. El seu repte principal és doblar la presència dels seus regidors al consistori. Es proposen una campanya sense entrar en desqualificacions amb els altres partits i estan oberts al pacte amb aquelles formacions que acceptin el seu programa catalanista i de progrés. Eduard Pomar repetirà com a alcaldable de la formació, ja que ha estat escollit per unanimitat per l'assemblea de militants. Joan Ridao, portaveu d'ERC al Parlament ha destacat els mèrits de Pomar, que el qualifiquen per ocupar aquest càrrec.

Joan Ridao

Al llarg de la seva trajectòria com a regidor, l'Eduard Pomar ha treballat amb gran dedicació


Eduard Pomar ha presentat les línies mestres del programa electoral que passen per la potenciació del sector públic, l'augment dels serveis als ciutadans i la seva descentralització. Altres punts cabdals són la promoció d'habitatge públic, sobretot pels joves, i la defensa dels espais naturals de la ciutat. Eduard Pomar concreta aquest darrer punt.

Eduard Pomar

Volem acostar els serveis als districtes i volem fomentar la sostenibilitat ambiental


La formació presentarà el proper 26 de març la resta de la candidatura i el programa amb més detall, en un acte que comptarà amb la presència del Secretari General d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.