Villaseñor (PSC): 'Apostem per Patxi López com a lehendakari amb el suport del PNB'


Temes relacionats

El PSC a ERC: 'S'han anul·lat dues candidatures relacionades amb una organització terrorista' (11/feb/09)

L'anul·lació de les llistes abertzales és una 'tupinada' socialista, segons ERC (10/feb/09)


  • Comparteix:

Patxi López té molts números per ser 'lehendakari'

Patxi López té molts números per ser 'lehendakari'

El PSC de Sant Cugat aposta per la coalició del PNB i el PSE amb Patxi López com a lehendakari, després dels resultats electorals obtinguts aquest diumenge. Segons el primer secretari de la secció local, Ferran Villaseñor, aquesta fórmula és la que respon a la voluntat dels ciutadans i demana al partit nacionalista basc 'responsabilitat'. Tot i això, el socialista no descarta que Patxi López pugui arribar a lehendakari amb el suport del PP i UPyD.

Villaseñor valora els resultats electorals d'Euskadi com 'un canvi del panorama polític'. És per això que el primer secretari local creu que el candidat basc Patxi López té la clau del govern i ha de buscar la millor manera per ser lehendakari i tirar endavant el seu programa electoral.

Segons Villaseñor, el PNB té la 'responsabilitat' d'arribar a un acord, tot i que deixa les portes obertes a un possible pacte amb el PP i UPyD.

Tot i això, Villaseñor descarta que la fórmula de pacte amb el PP es pugui aplicar a Catalunya en un futur.

Ferran Villaseñor

Com a regidor socialista no miro cada dia sota el meu cotxe. Les bases de coalicions són diferents. Amb la lògica santcugatenca de cap manera és pot fer una coalició amb el PP.



Pel que fa als resultats de les eleccions gallegues, Villaseñor creu que el PSG alguna cosa 'no ha fet bé', tot i que el govern d'esquerres és el més representatiu a Galícia.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No flipeu sociates, que el Pnb en té 30 i vosaltres 24,una mica més de dignitat.A més si haguessin estat unes eleccions lliures i democràtiques l'esuqerra abertzale en tindria 10 o 12 i vosaltres plorant al tio ZP. Sou igual que el PP,el mateix!

trencalos. Enviat el 4/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.