Modificació pressupostària a Valldoreix per tirar endavant dos projectes


  • Comparteix:

Moment de la Junta de Veïns extraordinària

Moment de la Junta de Veïns extraordinària

L'EMD de Valldoreix ha aprovat per unanimitat una modificació del pressupost prorrogat per cobrir despeses pendents a l'espera d'aprovar els comptes per aquest any. Gràcies a aquesta injecció econòmica, es podrà pagar la darrera factura a l'empresa de les obres de remodelació dels baixos de la seu de l'EMD i assumir la direcció d'obra de la remodelació parcial de la rambla de Jacint Verdaguer.

El membre de CiU-Actuem, Josep Puig, tot i aprovar la proposta, ha criticat el cost final de l'obra de la seu de l'EMD.

Josep Puig

Tenim un edifici que ha costat massa diners i que té parts deficitàries. Hi ha espais infrautilitzats i hauria costat menys fer un edifici nou.









La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha contestat a Puig recordant que aquesta obra significa un increment del patrimoni de Valldoreix.

Montserrat Turu

No estic d'acord amb el que vostè diu perquè és un increment patrimonial de l'EMD.


Les obres d'urbanització de la rambla de Jacint Verdaguer, que s'emmarquen en els projectes presentats per l'Ajuntament dins el Fons Estatal d'Inversions Locals, començaran a mitjans d'abril i tindran una durara d'entre sis i vuit mesos.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Home aixo del patrimoni esta molt be, sempre i quan les altres necesitats basiques de Valldoreix, com el casal d´avis, Escola Ferran i Clua, etc, etc, etc. estieguessin solventades, cosa que amb penso que no. En lloc de fer un us responsable dels diners publics, es fa un us per interessos particulars, ja que queda molt be tenir una propietat. Jo el que tinc ganes de saber, es el cost final de la gossera, aviam quan ho sabrem.

Enric. Enviat el 5/mar/09


Més demagògia de la Turu.S'ha gastat una millonada en fer-se un castell per a ella i resulta que es una autentica "xapusa"amb els diners del ciutadans !!. La Turu segueix tirant pel dret sense escrúpuls.Està creant el seu propi i reconegut estil.ESTIL TURU.

Albert. Enviat el 5/mar/09


Me parece increíble que se piense que la creación y construcción de una sede de un ayuntamiento sea para el lucro de su presidente!! Se escuchan a si mismos, señores? Cierto es que quizás se les ha ido de madre el tema económico...pero creo recordar que se encuentran varios servicios para el ciudadano, no? Cuanta demagogia! Por cierto, coincido en que deseo saber el coste de la mencionada perrera.

Ricardo. Enviat el 6/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.