Una pancarta amb la frase 'Sant Cugat per la Pau' penja del balcó de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El balcó de l'Ajuntament llueix una pancarta que sota el lema 'Sant Cugat per la pau' vol mostrar gràficament l'acord pres en el ple pel qual es declara Sant Cugat ciutat contra la guerra. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, la pancarta respon a la voluntat del consistori i de la majoria de la ciutadania d'oposar-se a una guerra a l'Iraq que, avui per avui, no compta amb el suport de la legalitat internacional.

Una gran pancarta on es llegeix 'Sant Cugat per la pau' vol mostrar el sentir majoritari de tots els grups polítics, tret del Partit Popular, manifestat en el darrer ple en el qual es declarava Sant Cugat, ciutat contra la guerra. Segons ha explicat l'alcalde, els santcugatencs i l'opinió pública majoritària estan en contra d'un possible atac a l'Iraq, que ara com ara, no ha estat avalat i no compta amb el vistiplau de Nacions Unides.

Lluís Recoder

La pancarta vol manifestar el sentiment majoritari de la ciutadania de Sant Cugat


Segons Lluís Recoder, el govern espanyol va tornar a quedar-se 'sol', altra vegada, ahir al Congrés. Recoder creu que el seguidisme de les tesis bel·licistes de Bush, de què fa ostentació José Maria Aznar, estan allunyant el govern espanyol de la ciutadania i també dels fòrums i la opinió pública internacional.

Lluís Recoder

El govern espanyol manté una postura contrària al sentiment majoritari de l'opinió pública


Recordem que la moció - que va comptar amb els vots favorables de tots els partits llevat del PP - demanava també al govern espanyol que faci marxa enrere i reconsideri la seva postura, i defensi una solució pacífica i dialogada per al conflicte de l'Iraq.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.