PSC: 'Recoder utilitza Torre Negra amb finalitats partidistes'


Temes relacionats

Recoder i Trias pressionen la Generalitat perquè aprovi la declaració de parc natural per a Collserola de forma 'immediata' (11/mar/09)


  • Comparteix:

Salvador Gausa, a la dreta

Salvador Gausa, a la dreta

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, acusa l'alcalde d'utilitzar el conflicte de Torre Negra 'amb finalitats partidistes'. Gausa critica l'acte conjunt que dimarts van convocar Lluís Recoder i el cap de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, per reclamar a la Generalitat la declaració immediata de Collserola com a parc natural. Pels socialistes, aquesta declaració és imminent i les pressions de Recoder i Trias posen en perill el consens entre partits.

El PSC assegura que no és la primera vegada que l'alcalde utilitza aquesta qüestió amb 'finalitats partidistes'. Com a exemple, els socialistes recorden el lema utilitzat per Recoder en uns cartells electorals del 2003, on apareixia la frase 'Hem salvat Torre Negra'.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, considera que actes com el que dimarts van protagonitzar Lluís Recoder i Xavier Trias no contribueixen al consens i trenquen la unitat entre els partits santcugatencs.

Salvador Gausa

L'estratègia de consens ha costat molt. No admetrem que l'alcalde utilitzi aquest consens en benefici propi.


En aquest sentit, Gausa considera un error que l'alcalde utilitzi Torre Negra com un tema de confrontació electoral i subratlla que CiU va ser incapaç de fer de Collserola un parc natural en els seus 23 anys al capdavant de la Generalitat.

Pels socialistes, l'alcalde sap que la declaració és imminent, ja que el 13 de març el Consorci de Collserola celebrarà una assemblea per incorporar la Generalitat dins l'organisme, un pas previ per a la formalització del parc natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.