Ple municipal amb nou mocions dels grups municipals


Temes relacionats

El PP vol un programa per a joves polítics a Ràdio Sant Cugat (14/mar/09)

El PSC demana promoure la participació en les properes eleccions europees (11/mar/09)

ICV-EUiA demanarà suport al TramVallès en el ple d'aquest mes (11/mar/09)

El PP proposa la celebració d'unes Olímpiades de Primària i Secundària (10/mar/09)

ERC insta l'equip de govern a millorar la senyalització dels punts d'interès de la ciutat (11/mar/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal

Imatge d'arxiu del ple municipal

El ple d'aquest mes arriba avui amb nou mocions dels grups polítics. El servei de tramvia TramVallès, la millora de la senyalització de la ciutat, les eleccions europees i unes Olimpíades Escolars són alguns dels temes d'aquestes mocions.

CiU presenta una moció per demanar al govern espanyol que no deixi sense subvencions del 0'7% de l'IRPF les ONG que no sigui d'àmbit estatal.

Per la seva banda, el PSC instarà l'equip de govern a promoure diverses iniciatives per donar rellevància a les eleccions europees del 7 de juny. Salvador Gausa és portaveu de la formació socialista.

Salvador Gausa

És important que se sàpiguen els diferents models per Europa. El PSC en defensarà un però n'hi haurà d'altres i val la pena contrastar-los.


ICV-EUiA demanarà el suport dels partits al TramVallès, un tramvia que uniria les ciutats de la segona corona metropolitana, entre les quals hi ha Sant Cugat. Xavier Boix és el portaveu ecosocialista.

Xavier Boix

La voluntat és que la moció s'aprovi i discutirem amb la resta de grups. Jo crec que a Sant Cugat es pot aprovar.


El PP porta al ple tres mocions, entre les quals destaca la creació d'unes Olimpíades Escolars per premiar els millors alumnes del municipi. La portaveu popular, Berta Rodríguez, defensa aquesta iniciativa.

Berta Rodríguez

Una cosa que és una millora per als alumnes sí que s'ha d'acceptar. Potser s'ho prendran una mica 'a riota', però jo crec que s'ha de premiar l'esforç dels estudiants.


ERC proposarà l'elaboració d'un pla de senyalització urbana per millorar la promoció econòmica i cultural de la ciutat. Escoltem el portaveu republicà Raül Grangé.

Raül Grangé

L'equip de govern coneix les mancances. Ara cal que hi posin remei escoltant les propostes dels implicats.


En l'àmbit de Seguretat Ciutadana, es debatrà el reglament de la comissió local de Protecció Civil de la ciutat. Al ple també es portarà a aprovació el servei d'acollida temporal pisos socials i el seu reglament.

El ple començarà a les set del vespre. A l'inici de la sessió, es llegirà una declaració institucional amb motiu del Dia Internacional de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.