Puig (CDC) assegura que el parc natural de Collserola es declararà amb un govern convergent


  • Comparteix:

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha pronosticat que la declaració de Collserola com a parc natural es farà amb un govern convergent a la Generalitat, a l'alcaldia de Sant Cugat i a la de Barcelona. El dirigent convergent ha assegurat que CiU no ho ha fet abans perquè el PSC i l'Ajuntament de Barcelona s'hi van oposar.

Segons Puig, la declaració de Collserola com a Parc Natural podria ser una realitat l'any 2010. Així ho ha avançat a Cugat.cat

Felip Puig

Faig un pronòstic: s'aprovarà amb governs de CiU a Sant Cugat, a la Generalitat i a Barcelona. Estic convençut que l'any 2010 serà una realitat.









Puig també ha volgut constestar les veus del tripartit que recoden que CiU en 23 anys de govern no va aprovar la declaració. Segons el polític, els governs 'd'esquerres' s'han limitat a posar obstacles i perdre el temps.

Felip Puig

Vam começar a tirar-ho endavant i no es va fer per la manca de suport institucional de l'Ajuntament de Barcelona i pels dubtes del PSC, segurament perquè era l'època del boom immobiliari.






El secretari general ha destacat les característiques privilegiades de Collserola i ha recordat la insistència de Sant Cugat en la protecció del seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.