Debats públics per incrementar la participació en les eleccions europees


Temes relacionats

El PSC demana promoure la participació en les properes eleccions europees (11/mar/09)


  • Comparteix:

Seu del Parlament Europeu a Brussel·les

Seu del Parlament Europeu a Brussel·les

Sant Cugat promourà la participació dels seus ciutadans en les properes eleccions al Parlament Europeu del 7 de juny amb debats públics per donar a conèixer les propostes de les diferents candidatures. Aquesta és una de les mesures que ha acordat en una declaració institucional el ple municipal. En aquest sentit, també es dedicarà el Dia d'Europa a difondre la importància de participar en els comicis i s'implicarà els mitjans de comunicació públics per donar rellevància a la cita electoral.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, ha estat l'encarregat de llegir el text consensuat per totes les forces polítiques on destaca la intenció de promoure debats públics.

Salvador Gausa

La primera mesura és promoure un seguit de debats públics per donar a conèixer les diferents candidatures que concorren a les properes eleccions europees.









El text també recull donar suport a la campanya institucional oficial i establir una línia d'ajuda i difusió als actes de temàtiques europees de les entitats.

La declaració institucional subratlla la vocació europeista de Sant Cugat i la presència d'una gran comunitat europea a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.