Suport unànime a la proposta d'un tramvia pel Vallès


  • Comparteix:

Proposta de traçat del Tramvallès

Proposta de traçat del Tramvallès

Sant Cugat s'ha posicionat a favor de la construcció d'un tramvia per connectar diferents municipis de la comarca. Ho ha aprovat el ple municipal amb una moció institucional a favor del Tramvallès impulsada per ICV-EUiA.

El text respon, segons els grups municipals, a la manca de mobilitat entre els municipis de la comarca. El document alerta a més de la necessitat d'un transport alternatiu al tradicional i posa de manifest la situació de col·lapse que pateixen els serveis de transport comarcal a Sant Cugat.

El ple ha fet públic el seu suport amb una moció institucional. Ho explica el portaveu ecosocialista, Xavier Boix.

Xavier Boix

Ens posicionem a favor del projecte de tramvia pel Vallès fet per PTP i notifiquem l'acord a la PTP, a la Generalitat, al Consell Comarcal









La proposta de la plataforma per la Promoció del Transport Públic (PTP) se centra en un corredor vallesà que uniria Ripollet amb Sabadell, passant per Cerdanyola, la UAB, Badia i Barberà del Vallès. Tot i això, el ple no s'ha manifestat sobre el traçat més adient per aquesta proposta de mobilitat comarcal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.