Felip Puig (CDC): 'Esperem que la Generalitat aquesta vegada compleixi i declari el Parc Natural aquest any'


Temes relacionats

El Parc Natural de Collserola serà una realitat aquest mateix any (17/mar/09)

Puig (CDC) assegura que el parc natural de Collserola es declararà amb un govern convergent (16/mar/09)


  • Comparteix:

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Felip Puig, celebra la incorporació de la Generalitat al Consorci del Parc de Collserola i espera que es compleixi el termini establert aquest dilluns pel conseller de Medi Ambient, és a dir, que el Parc Natural sigui una realitat aquest mateix any. Recordem que Puig va assegurar aquest cap de setmana que la declaració no es produiria fins que CiU no governés a la Generalitat i a l'Ajuntament de Barcelona.

Felip Puig assegura que confia en les paraules del conseller Francesc Baltasar, i desitja que es compleixin. De totes maneres, Puig considera que això seria excepcional.

Felip Puig

El govern de Catalunya ens té acostumats a anunciar grans actuacions que no es fan. Esperem que aquest cop no sigui així.


En aquest sentit, Puig espera que les seves anteriors declaracions serveixin per esperonar el govern perquè declari el Parc Natural abans que s'acabi la legislatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.