Territori respon a ERC que el pla d'usos dels terrenys d'Esade-Creapolis contempla l'activitat econòmica


Temes relacionats

ERC vol que s'aclareixi si l'activitat de Creapolis s'adequa a la seva ubicació en sòl d'equipaments (18/mar/09)


  • Comparteix:

Vista aèria d'Esade-Creapolis

Vista aèria d'Esade-Creapolis

L'àrea de Territori de l'Ajuntament assegura que el pla especial aprovat fa tres anys sobre els usos dels terrenys on hi ha Esade-Creapolis contempla l'activitat econòmica relacionada amb l'activitat universitària. D'aquesta manera, l'equip de govern respon a la demanda que el grup municipal d'ERC va fer en l'últim ple municipal. Els republicans reclamaven que s'aclarís si el complex d'Esade-Creapolis s'estava anunciant com un parc empresarial, tot i ubicar-se en un terreny d'equipaments.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha especificat que el pla d'usos aprovat l'any 2006 ja contemplava l'activitat econòmica dels terrenys. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

El pla especial es va aprovar l'any 2006 i ja especificava que eren possibles els usos d'activitat econòmica relacionats amb la universitària. L'ús és legítim.



ERC requeria l'aclariment ja que vol evitar que el nou centre d'innovació empresarial faci competència deslleial als parcs empresarials ja existents al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.