El nou butlletí 'Més VDX' es presenta com un mitjà per contrarestar la 'poca pluralitat' de la premsa local


  • Comparteix:

Presentació del butlletí

Presentació del butlletí

Neix 'Més VDX', el butlletí de l'Associació dels Veïns Progressistes de Valldoreix, la plataforma que dóna suport al govern de l'EMD, per difondre l'acció de la Candidatura de Progrés i Catalanista. En l'editorial de la nova publicació, s'acusa els mitjans locals, entre ells Ràdio Sant Cugat, de no ser 'prou plurals' i de només recollir els interessos de CiU. La publicació té un tirada de 3.500 exemplars i té el suport del PSC, ICV-EUiA i ERC.

Segons la mateixa editorial, els mitjans locals 'només de tant en tant' publiquen 'alguna notícia dissident', en referència al posicionament del govern de Valldoreix. Per aquest motiu, afegeix la publicació, calia que sortís al carrer aquest butlletí.

Ho ha dit el coordinador de la publicació, Rafel Serra.

Rafel Serra

Per què ha sorgit? Perquè creiem que les veus que senten a Valldoreix i Sant Cugat són força monocolors i hem decidit fer un informatiu propi clarament d'esquerres de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix.


El primer número inclou articles dels vocals del govern valldoreixenc Joan Gaya i Pau Alonso. També s'inclouen una vinyeta de l'artista Adolf, una crònica del darrer junta de veïns signada pel mateix Gaya, una secció per explicar el funcionament de les EMD i un apartat de cuina.

El butlletí apareixerà cada dos mesos, excepte a l'estiu, i es distribueix a cada llar de Valldoreix. També es pot consultar visitant el web Mesvdx.cat.

En la presentació del butlletí, hi han assistit la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, vocals del seu govern, el president d'ERC, Andreu Freixes, i el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si el 'progresismo' de este boletín es que un vocal del gobierno - el tal Gaya- haga la crónica de la junta de vecinos en la que él participa, no vamos bien. Esto tiene un nombre: PANFLETO.

Julián. Enviat el 19/mar/09


Potser tambe explicaran totes les despesses de la Gossera : 700 hores del personal de la brigada, material, cost de porta la llum i el motiu de fer-ho sense cap partida pressupostaria ni aprobada l´obra. Aixo es el que volem sabem els ciutadans de Valldoreix Tambe seria bo qui pagara el repartiment d´aquesta propaganda

Enric. Enviat el 19/mar/09


Hola Julián, La crònica d\'en Joan Gaya no és de la reunió de la junta de veïns, és la del darrer ple, com es pot comprovar llegint l\'informatiu des del mateix enllaç que la radio proporciona. Les sessions del ple de l\'EMD són del tot rellevants per la població. Imagino que confondre el ple amb la junta de veïns degué ser o un error meu o del periodista.

Rafel Serra. Enviat el 19/mar/09


Hola Enric, Tant la impressió, com la distribució de l'informatiu mésVDX, que tu anomenes propaganda, està finançat pels partits i pels ciutadans que hi col•laboren. Si vols pots posar-te en contacte amb nosaltres i posarem a la teva disposició tant el pressupost com les factures, com els comprovants de pagament. Espero que això aclareixi els teus dubtes sobre el tema. Per posar-te en contacte amb nosaltres ho pots fer a través de la bústia de correu electrònic que figura a la pàgina 4 de l'informatiu.

Rafel Serra. Enviat el 19/mar/09


Señor Rafel: si no estoy equivocado, en una EMD no existen los "plens" si no que son "juntes de veïns" tal como no existe un "alcalde" ni uns "regidors" si no que, juridicamente, existen las figuras de "president" y "vocals". Por este motivo, creo que tiene escasa credibilidad un medio donde un "vocal" relata la crónica de la "junta de veïns" donde participa. De ahí que yo llame a la publicación panfleto porque se trata de un medio claramente partidista. Critica a unos medios por presunta poca pluralidad y ustedes se dedican a dar una visión parcial de los hechos. Después dicen ser "progresistas". (Disculpen que aún no escriba en catalán.)

Julián. Enviat el 19/mar/09


Donç estàs equivocat, en una EMD existeixen els plens.

Rafel Serra. Enviat el 24/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.