ERC denuncia el 'mal estat' de l'entorn del Monestir i insta l'equip de govern a arranjar-lo


  • Comparteix:

ERC critica l'estat en què es troba la zona de l'entorn del Monestir. Els republicans insten l'equip de govern a arranjar aquest espai del centre de la ciutat per augmentar també la seguretat de la zona. ERC critica que els bancs estiguin malmesos i que hi hagi pintades tants en els murs del temple com en els arbres que l'envolten. La formació demana que hi hagi, a més, un control amb els vehicles que entren en aquesta zona per a vianants i critica que els cap de setmana el passeig dels Plàtans estigui 'ple' de cotxes sense autorització.

El regidor d'ERC Toni Ramon ha explicat quines són les seves principals queixes sobre aquest entorn de la ciutat.

Toni Ramon

Hi ha de diferetens pintades. El banc que hi ha té un estat lamentable. Tot està deteriorat. La muralla té una torre plena de brutícia.



El portaveu republicà, Raül Grangé, considera que aquests fets només passen a zones abandonades com aquesta i la plaça Barcelona i demana més vigilància en aquests indrets.

Raül Grangé

És evident que es necessita certa vigilància. Hi ha un abandonament general. Això al carrer Santa Maria no passa.




Segons els republicans, l'arranjament d'aquesta zona no ha de comportar una gran despesa econòmica i que el que cal és més voluntat política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.