El PSC considera 'hipòcrita' la proposta de CiU per rebaixar el sou a la presidenta de l'EMD


Temes relacionats

CiU-Actuem vol forçar la presidenta de l'EMD a rebaixar-se el sou en la propera junta de veïns (31/mar/09)


  • Comparteix:

Villaseñor, al centre, en imatge d'arxiu

Villaseñor, al centre, en imatge d'arxiu

El PSC acusa CiU d'hipòcrita per demanar una reducció del sou dels càrrecs electes de l'EMD just després de passar a l'oposició. A més, els socialistes insten la federació nacionalista a aplicar aquest criteri a l'Ajuntament i contemplen presentar una moció al ple per auditar les retribucions dels càrrecs de confiança de l'equip de govern.

La proposta de CiU-Actuem per rebaixar el sou de la presidenta de l'EMD i de la resta de representants polítics d'aquest territori suposa, per al PSC, creuar una línia.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, es pregunta per què CiU no fa aquesta proposta al ple de l'Ajuntament.

Ferran Villaseñor

Amb aquesta actuació, CiU creua una línia que pot ser perjudicial. És una actuació hipòcrita: per què no apliquen a Sant Cugat el que proposen a Valldoreix?









El PSC ha recordat a CiU, amb majoria absoluta a Sant Cugat, que a l'Ajuntament hi ha 40 càrrecs de confiança, sis tinències d'alcaldia i un regidor a temps complert en un equip de govern format per 14 regidors. En aquest sentit, els socialistes esperaran a la celebració de la junta de veïns de Valldoreix de la setmana vinent abans de decidir si porten una moció al ple per practicar una auditoria sobre els càrrecs de confiança. Ho ha avançat Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Una auditòria dels càrrecs de confiança pot ser una de les accions a prendre després de la junta de veïns de Valldoreix.


El PSC ha negat que la presidenta de Valldoreix, Montserrat Turu, posés com a condició per pactar amb CiU-Actuem no reduir el seu sou.

La moció que el grup nacionalista presentarà dimecres a la junta de veïns proposa reduir els sous dels càrrecs de l'EMD, inclòs el de la presidenta. El grup nacionalista assegura que les actuals retribucions estan per sobre de les recomanacions de les entitats municipalistes i que el sou de Montserrat Turu dobla el que cobrava l'anterior president de l'EMD.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Srs. Socialistes & Cía, vostes consideren be que la Sra.Turu es dobles el sou quan va arribar al poder ? Com poden justificar-ho ? Que potser aixo es una politica d´esquerres i progressiste ? Primer jo i despres el poble.

Enric. Enviat el 1/abr/09


Sr. Vilaseñor, diu vosté moltes tonteries. El que no pot ser es que la Sra. Turu cobri un sou de ministra, i despres nomes es dedica a putejar al poble, ajornant els plens municipals, i fent fora a la gent de l´audiencia publica, perque com es veia molt apretada va acabar ales 20:00. la Sra. Turu hauria d´estar a la cua del paro, aixi s´habria el k es treballar i tractar a la gent com persones.

jordi. Enviat el 12/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.